Fenerbahçe hezimeti sonrası Panathinaikos dağılıyor
10:13, 27/04/2017, PerşembeG: Güncelleme: 11:57, 27/04/2017, Perşembe
Yeni Şafak

Panathinaikos'un agresif davranışlarıyla ünlü başkanı Dimitris Giannakopoulos Fenerbahçe maçı sonrası flaş bir karar aldı.
Euroleague'de F.Bahçe'ye elenmelerinin ardından basketbolcularına otobüs cezası veren Panathinaikos'ta başkan Dimitris Giannakopoulos'un cezayı kabul etmeyip kendilerine uçak bileti alan 4 oyuncuyu kovma kararı aldığı öğrenildi.
THY Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olarak Final Four'a kalamayan Panathinaikos'ta başkan Dimitris Giannakopoulos, ceza olarak takımın Yunanistan'a uçak biletlerini iptal etti ve oyuncuların Atina'ya otobüsle dönmesine karar verdi. Bu cezaya tepki gösteren bazı oyuncular ise karara karşı çıkarak kendi uçak biletlerini aldı.
Yunan basınında yer alan haberlere göre;
Giannakopoulos, cezayı kabul etmeyip kendilerine uçak bileti alan Singleton, Mike James, Kenny Gabriel ve Fotsis ile yolları ayırma kararı aldı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.