|

Djiku ve Fred Adana Demirspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 11. haftasında sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor karşısında forma giyemeyen Fenerbahçeli oyuncular Alexander Djiku ve Fred'in, Adana Demirspor deplasmanında oynayıp oynayamayacağı merak konusu oldu. Bu iki oyuncuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haber Merkezi
09:32 - 6/11/2023 Pazartesi
Güncelleme: 09:32 - 6/11/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Fred ve Djiku
Fred ve Djiku

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcular Alexander Djiku ve Fred, 11. haftada Kadıköy'de oynanan Trabzonspor maçında forma giyememişti. Takımın omurgasını oluşturan bu oyuncuların yokluğu bu karşılaşmada hissedilmiş ve sarı - lacivertliler mücadeleden 3-2 mağlup ayrılmıştı.


Djiku ve Fred Adana Demirspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Djiku ve Fred'in Adana Demirspor maçına yetiştirilmesi için yoğun tedavi uygulanıyor. Djiku'nun bu maça yetişme ihtimali bulunurken, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in oynaması zor görülüyor.


Fenerbahçe'nin borcunun 8 milyar 276 milyon lira olduğu açıklandı

Fenerbahçe Faruk İlgaz Tesisleri'ndeki yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, yapılan denetimin 1 Ocak-31 Mayıs 2023 tarihlerini kapsadığını belirterek, kulübün toplam borcunun 8 milyar 276 milyon TL, toplam varlığının da 2 milyar 760 milyon TL olduğunu kaydetti. Toplantıda Süper Kupa maçının Türkiye'de oynanması için TFF'ye gitme kararı da çıktı.






#Fenerbahçe
#Fred
#Djiku
6 ay önce