Galatasaray'a Osimhen ve Lemina'dan kötü haber: MR sonuçları belli oldu
13:20, 06/09/2026, PazarG: Güncelleme: 13:27, 06/09/2026, Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle MR’a giren Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın sonuçları belli oldu. İki futbolcunun da sağ kasık bölgesinde kanama ve zorlanma tespit edilirken, sahalardan ne kadar uzak kalacakları da ortaya çıktı.
Galatasaray’da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın sağlık durumları netlik kazandı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, iki futbolcunun da sağ kasık bölgesinde kanama ve zorlanma tespit edildiği bildirildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre Victor Osimhen’in yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Mario Lemina’nın ise yaklaşık 3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi.

Galatasaray sağlık heyeti, Osimhen’in durumunu Trabzonspor karşılaşması öncesinde yeniden değerlendirecek.
Nijeryalı yıldızın tedavisinde beklenen iyileşmenin gerçekleşmemesi halinde risk alınmayacağı ve oyuncunun milli aranın ardından sahalara dönmesinin bekleneceği aktarıldı.
