|

Fenerbahçe'de Vitor Pereira krizi büyüyor

Bugün yapılan idmana çıkmayan Vitor Pereira ile Fenerbahçe arasındaki ipler geriliyor. Portekiz basınına görevlerinin elinden alındığını söyleyen Pereira, sarı lacivertlileri Portekiz elçiliğine şikayet etti.

Yeni Şafak
14:40 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:29 - 14/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin bugün gerçekleştirdiği idmana çıkmayan Pereira'nın tehdit edildiği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi şikayet edeceği belirtildi.
Fenerbahçe'nin bugün gerçekleştirdiği idmana çıkmayan Pereira'nın tehdit edildiği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi şikayet edeceği belirtildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gönderilme süreci büyük bir krizi de beraberinde getirdi. Portekizli teknik adamın bugün idmana çıkmaması ve sonrasında sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden 'hukuki işlemler başlatılacaktır' açıklamasının ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



Pereira'nın Portekiz basınına verdiği demeçte görevlerinin elinden aldığını iddia etmesi gündeme bomba gibi düşerken tecrübeli teknik adamın kendisinin tehdit edildiğini ve görevini bıraktırmaya zorlandığını ifade ettiği aktarıldı.



Kulüpte kendisine karşı bir cephe alındığını belirten Pereira'nın bu sebeple Portekiz'e gitme kararı aldığı belirtilirken yaşananlarla ilgili avukatına bilgi verdiği ve sarı lacivertli kulübü Portekiz elçiliğindeki yetkililere şikayet ettiği öğrenildi.



Yaşanan bu gelişmelerin ardından Pereira'nın kulübün kendisine önerdiği anlaşma şartlarını kabul etmeyeceği ve sözleşmesinin tazminini isteyeceği tahmin ediliyor. Portekizli teknik adam ve ekibinin bu kapsamda talep ettiği ücretin 4 milyon euro (13.2 milyon TL) olduğu belirtildi.



Bilindiği üzere Vitor Pereira, Record Gazetesi'ne yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;



  • ''Monaco yenilgisinin ardından Fenerbahçe benim sözleşme süreme saygı göstermedi ve antrenörlük görevlerimi engelledi, Tehdit ve gergin bir ortamda görev yapmam mümkün değil, yardımcılarım da benimle aynı yolu izledi"



Vitor Pereira yönetime patladı!












#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
#Record
#Portekiz
8 yıl önce