|

Fenerbahçe'den sürpriz hoca görüşmesi: Laurent Blanc ve Ariedo Braida

Ligde alınan kötü sonuçların ardından Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de henüz yeni bir isimle anlaşılmadı. Sarı-lacivertliler için Erol Bulut ve Yalçın Koşukavak'ın adı geçerken, Laurent Blanc ve Ariedo Braida ile de görüşüldüğü iddia edildi.

Haber Merkezi
10:01 - 7/04/2020 Salı
Güncelleme: 10:23 - 7/04/2020 Salı
Yeni Şafak
Blanc, son olarak PSG'yi çalıştırmıştı.
Blanc, son olarak PSG'yi çalıştırmıştı.

Yeni hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de gündem yerli ve yabancı hoca olmak üzere ikiye ayrılmış durumda. Sarı-lacivertliler de yerli hoca olarak Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ve Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın adı geçiyor.

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göreyse Fenerbahçe takımın başına Fransız teknik adam Laurent Blanc'ı, sportif direktör olarak da son olarak Barcelona'da görev yapan Ariedo Braida'yı getirmek istiyor.

  • Haberde, Blanc'ın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı fakat koronavirüs salgını nedeniyle görüşmelere ara verildiği kaydedilirken, sarı-lacivertlilerin Fransız hocada ısrar ettiğinin altı çizildi. Haberde ayrıca, sportif direktör olarak da daha önce Milan ve Barcelona'da görev yapan Ariedo Braida'da karar kılındığı yazıldı.

#Fenerbahçe
#Laurent Blanc
#Ariedo Braida
4 yıl önce