|

Fenerbahçe'nin Dörtlü Final heyecanı

Sarı-lacivertli takım, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde bugün saat 19.00'da USK Prag ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Yeni Şafak
04:00 - 10/04/2015 Friday
Güncelleme: 00:49 - 10/04/2015 Friday
Yeni Şafak

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı bugün Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da başlayacak. Dörtlü Final'e kalmayı başaran F.Bahçe, evsahibi



ülkeden USK Prag ve Rus temsilcileri Dinamo Kursk ile UMMC Ekaterinburg, kadın basketbolunda Avrupa'nın en önemli kupasını kazanmak için mücadele edecek. Son 2 yıldır Avrupa Ligi'nde final oynama başarısı gösteren F.Bahçe, bu sezon kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler, ilk maçında bugün USK Prag ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı kazanan takım pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak. Kaybeden ekip ise üçüncülük maçı oynayacak. F.Bahçe'nin maçlarının FBTV'den yayınlanacağı öğrenildi. Temsilcimiz, bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı 17 maçın 13'ünü kazandı, 4'ünden yenilgiyle ayrıldı. Dörtlü Final'in diğer maçında ise iki Rus ekibi Dinamo Kursk ile UMMC Ekaterinburg bugün saat 16.00'da karşılaşacak.


#Dörtlü Final
#Basketbol
#Kadınlar Avrupa Ligi
9 years ago