|

Flamini Aslan oluyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fransız futbolcu Mathieu Flamini'nin transferi için Galatasaray'ın yaptığı 4 milyon sterlinlik teklifi kabul etti.

Yeni Şafak
09:29 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 06:49 - 22/07/2015 Çarşamba
Diğer

İngiliz basını, 31 yaşındaki ön libero Mathieu Flamini'nin, takım arkadaşı Francis Coquelin'in geçen yıl iyi maçlar çıkararak kadrodaki yerini kapması ve Arsene Wenger'in orta sahaya başka oyuncular düşünmesi nedeniyle Galatasaray'ın teklifine olumlu baktığı öne sürüldü.



Galatasaray'ın, Fransız oyuncunun bonservisi için Arsenal kulübüne 4 milyon sterlinlik teklifte bulunduğu iddia edilirken, İngiliz kulübün de bu teklifi kabul ettiği belirtildi.



Flamini kimdir?

7 Mart 1984, Marsilya doğumlu olan oyuncu orta saha mevkiinde görev yapmaktadır. Kariyerine Arsenal'de devam eden Flamini Olympique de Marseille'nın B takımında futbola başladı. Göze giren Flamini A takıma kadar yükseldi.


2004 yılında vatandaşı teknik direktör Arsene Wenger`in gözüne girdi ve o tarihten bu yana Arsenal`de 100'ün üstünde maça çıktı. İlk kez 2007 yılında giymeye başladığı Fransa Millî Futbol Takımı formasını 2 kez giydi.

#Mathieu Flamini
#galatasaray
#transfer
9 yıl önce