|

Galatasaray darmadağın

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray hazırlık maçında Fransa 1. Lig takımlarından Nice'e 4-0 mağlup oldu.

Yeni Şafak
21:10 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 18:14 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Avusturya kampındaki Udinese maçında çıkan olaylar nedeniyle Galatasaray Nice karşılaşmasını Slovenya'da seyircisiz olarak oynadı. Maçın ilk yarısı 0-0 biterken Nice'in gollerini 57'de penaltıdan Hatem Ben Arfa, 71'de Valentin Eysseric, 73'te penaltıdan Said Benrahma, 80'de Neal Maupay kaydetti.



Melo kadroda yok

Öte yandan İtalyan ekibi Inter ile anlaşma sağladığı iddia edilen Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, maç kadrosunda yer almadı. Slovenya'ya getirilmeyen yıldız oyuncunun transferinin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.



19 oyuncuya şans

Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Nice karşısında 18 farklı oyuncuya forma şansı verdi. Sahaya; Eray İşcan, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Burak Yılmaz ilk 11'ini süren Hamzaoğlu, mücadelenin ikinci yarısında Bilal Kısa, Dzemaili, Umut Bulut, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sercan Yıldırım, Lionel Carole ve Sinan Gümüş gibi isimlere de forma şansı tanıdı.



İlk yenilgi

Galatasaray, Avusturya kampı boyunca yaptığı 5 hazırlık karşılaşmasında ilk yenilgisini aldı. İlk hazırlık maçına Çek ekibi Jihlava karşısında çıkan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, ikinci maçında Ried'i 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci etap kampının ilk maçında ise Celta Vigo karşısında 2-1'lik galibiyet elden eden Hamzaoğlu'nun öğrencileri, Nice karşısında ise sahadan 4-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sarı-Kırmızılıların Udinese ile oynadığı mücadele ise çıkan olaylar sebebiyle iptal edilmişti.




#Galatasaray
#Hazırlık Maçı
#Nice
#Slovenya
9 yıl önce