|

Groenedijk: En yakın zamanda öğrenirsiniz

Süper Lig’in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti. Maç sonunda FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenedijk basın toplantısında konuştu.

22:22 - 4/02/2023 Cumartesi
Diğer
Alfons Groenedijk
Alfons Groenedijk

FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenedijk, Gaziantep FK maçının ardından altın değerinde 3 puan kazandıklarını belirterek, "Fredy attı, 3 puan geldi" dedi.

Süper Lig’in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendijk, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarının altını çizdi.

Altın değerinde bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Groedendijk, “Takımımı tebrik ediyorum. Tek hedef 3 puandı, amacımız oydu, buna ulaştık. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. Burada oynamak istediğimiz oyun mantalitesini sahaya yansıtamadık. Fredy attı, 3 puan geldi. Nasıl oldu bu akşam kazandık, bilmiyorum. Detaylı şekilde cevabını kendime veremediğimi düşünüyorum. Sahada sadece mücadele, azim, hırs vardı. İstediklerimizi oyuna yansıtamadık. Skor hanesine bir gol attık. Bu 3 puan bize özgüven ve galibiyet serisinin başlangıcı olacaktır. Gol yemeden kazanmak ayrıca önemliydi” diye konuştu.

Groenendijk, sakat oyuncuların gelmesiyle iki günlük iznin ardından daha iyi bir şekilde Kasımpaşa maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Transfer açıklaması geldi

Transferle ilgili soruya Groenedijk, ''Takip ettiğimiz oyuncular var, transfer süreci devam ediyor. En yakın zamanda öğrenirsiniz.'' açıklamasında bulundu.







#Alfons Groenedijk
#Antalyaspor
#Süper Lig
1 yıl önce