|

Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor oldu

Kardemir Karabükspor ön protokol yaptığı Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tudor geçtiğimiz yıl Yunanistan'ın Paok Thessaloniki takımını çalıştırmıştı.

Yeni Şafak
14:56 - 18/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:46 - 18/06/2016 Cumartesi
IHA
Igor Tudor, Karabükspor'un yeni teknik direktörü oldu.
Igor Tudor, Karabükspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, teknik direktör sorununu çözdü. Ankara'da bulunan Başkan Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ile bir görüşme yapan Igor Tudor tüm konularda anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.



Futbolculuk döneminde Hajduk Split, Juventus ve Siena formaları giyen 38 yaşındaki Tudor, teknik direktörlük kariyerinde Hajduk Split ve PAOK'un başında bulundu. 2013 yılında Hajduk Split'in teknik direktörlüğünü yapan Tudor geçtiğimiz yıl ise Yunanistan'ın Paok Thessaloniki takımının başında yer almıştı.



Rumenlerden olumsuz cevap!

Daha önce anlaşmaya vardığı Rumen hoca Petrescu'nun ardından prensip anlaşmasına varılan Rumen hoca Contra'nın da İspanya'da çalışmak istemesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti. Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, uzun süredir temasta oldukları 41 yaşındaki Rumen teknik adam Cosmin Marius Contra ile mutabakata vardıklarını ve 1-2 gün içinde resmi imzaları atmayı hedeflediklerini ifade etmesine rağmen Cosmin Marius Contra'nın İspanya'dan gelen teklife olumlu cevap verdiği ifade edilmişti. Yaşanan bu olay üzerine Kardemir Karabükspor Hırvat teknik adam Igor Tudor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.




Başkan Tankut'tan ilk açıklama!

Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yaptığı açıklamada, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini ve buna göre çalışmalar yaptıklarını söyledi. Teknik direktör Igor Tudor ile başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Tankut, "Her konuda anlaştığımız Tudor, bir yıl bizimle çalışacak. Başarılı olacağına inandığımız bir hoca. Hayırlı olsun." diye konuştu. Tankut, transfer çalışmalarını yeni teknik direktörlerinin görüşleri doğrultusunda hızlandıracaklarını kaydetti.











#Karabükspor
#Igor Tudor
8 yıl önce