|

Kardemir Karabükspor Contra ile söz kesti

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, teknik direktör sorununu Rumen antrenör Cosmin Marius Contra ile gideriyor.

Yeni Şafak
13:12 - 15/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:25 - 15/06/2016 Çarşamba
IHA
Cosmin Contra Rumen eski futbolcu, teknik direktör. Geçen sezon La Liga ekiplerinden Getafe'nin teknik direktörlüğünü yaptı.
Cosmin Contra Rumen eski futbolcu, teknik direktör. Geçen sezon La Liga ekiplerinden Getafe'nin teknik direktörlüğünü yaptı.

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, uzun süredir temasta oldukları 41 yaşındaki Rumen teknik adam Cosmin Marius Contra ile mutabakata vardıklarını ve 1-2 gün içinde resmi imzaları atmayı hedeflediklerini söyledi.



Son olarak La Liga takımlarından Getafe'yi çalıştıran Contra'nın Karabükspor'a olumlu cevap verdiğini kaydeden Gül, “Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak. Kulüp başkanımız transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bir taraftan futbolcu görüşmeleri diğer taraftan da hoca arayışlarımız sürüyordu. Teknik direktör konusunda Rumen hoca Petrescu'dan olumsuz cevap alınca, yine bir başka Rumen hoca Cosmin Contra ile görüştük. Bir aksilik çıkmaz 1-2 gün içinde resmi imzaları atacağız” dedi.



Gaman ile protokol imzalandı


Gül, ayrıca Romanya Milli Takımı oyuncusu Valerica Gaman ile protokol imzaladıklarını ve tecrübeli oyuncunun 2016 Avrupa Şampiyonası'nın ardından resmi imzayı atacağını kaydetti.



Kariyerinde Romanya dışına çıkmayan Gaman, geçen sezon Astra Ploiesti formasıyla 35 maça çıkarak 6 gol, 1 asist kaydetmişti.












#Kardemir Karabükspor
#Cosmin Contra
#Valerica Gaman
8 yıl önce