|

Kolarov'u Tosic ikna etti

Beşiktaş'ın sol bek için listesinde yer alan Manchester City'nin Sırp yıldızıyla görüşen Tosic, yönetime müjdeyi verdi. Vatandaşı Kolarov'un siyah-beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu bildirdi. Fransız basını ise Beşiktaş'ın Lyon'da sözleşmesi biten Bedimo ile anlaştığını öne sürdü.

Yeni Şafak
09:22 - 3/06/2016 Cuma
Güncelleme: 06:44 - 3/06/2016 Cuma
Yeni Şafak
Kun Agüero ile Kolarov'un gol sevinci.
Kun Agüero ile Kolarov'un gol sevinci.

Yeni sezon öncesi kadrosuna bir sol bek takviye etmek isteyen Beşiktaş'ın listesindeki Manchester City'nin Sırp futbolcusu Aleksandar Kolarov konusunda Dusko Tosic'ten müjdeli haber geldi.



Siyah-beyazlıların 31 yaşındaki oyuncusu, vatandaşı Kolarov'un gelmeye hazır olduğunu yönetime iletti. 30 yaşındaki futbolcu ile transferi hakkında konuştuğunu futbol komitesine aktaran Tosic, kulüplerin anlaşması halinde Kolarov'un Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını aktardı.



Bu gelişme üzerine Manchester City ile temaslarını yoğunlaştıran yönetim, anlaşma zemini bulmaya çalışıyor. City ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Kolarov için takımın yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın raporunu bekleyen İngiliz yetkililer, kısa süre içinde Beşiktaş'a geri dönüş yapacak.



Fransız basını ise bir sol bek takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ın, Lyon ile sözleşmesi sona eren Henri Bedimo ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını öne sürdü. West Ham United'ın da radarında bulunan 31 yaşındaki Kamerunlu oyuncu için Beşiktaş'ın yaptığı girişimlerden olumlu sonuç aldığı ifade edildi.







#Manchester City
#Aleksander Kolarov
#Beşiktaş
8 yıl önce