|

Lionel Messi Barcelona'ya ağlayarak veda etti

Barcelona'da Lionel Messi dönemi kapandı. 21 yıl Barça formasını ıslatan ve sayısız kupa kaldıran Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Camp Nou'da basın toplantısı düzenledi.

13:38 - 8/08/2021 Pazar
Güncelleme: 14:00 - 8/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Lionel Messi, veda toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı
Lionel Messi, veda toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı

Barcelona Kulübü'nde geçen 21 yıl sonra kulübün mali şartları nedeniyle yollarını ayıran Lionel Messi, 'veda toplantısında' konuşurken zorlandı. Arjantinli yıldız, salona girdiğinde gözyaşlarına hakim olamazken, konuşmasını bitirdiğinde de duygu seli yaşadı.


Arjantinli yıldızın "veda" toplantısındaki sözlerinden satır başları:
"Gerçekten konuşabilecek durumda değilim. Çok düşündüm, ne diyebileceğimi bilmiyorum. Yaşananlardan hiçbir şey anlamadım. Tüm hayatımı burada geçirdim. Çok zor..."
"Barcelona'dan ayrılmaya hiç hazır değildim!"
"Size 'Elvada' diyeceğim hiçbir zaman aklıma gelmezdi."
"Ben, kulüp, Laporta; elimizden gelen her şeyi yaptık ama LaLiga yönetimi yüzünden yeni sözleşme gerçekleşmedi. Kalmak istiyordum, geçen yıl kalmak istemiyordum ama bu yıl farklıydı. Olmadı."
"Evimde, Barcelona'da çok şey yaşadım. Birçok güzel hatıram var. Ayrıca kötü hatıralar da var. Hepsi benim bugün olduğum kişi olmamı sağladı."
"Asla elveda demeyeceğim. Çünkü, bunu hiç düşünmedim. Hiç böyle olacağını hayal etmemiştim."


"1.5 yıldan fazla süredir taraftarları göremeden ayrılıyorum. Bir gün veda edeceğimi hayal etseydim, Camp Nou'nun tamamen dolu olduğunu hayal ederdim. Düzgün bir şekilde veda ederdim. Bu şekilde olması gerekiyormuş ama..."
"Barcelona'da devam etmem engellendi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu kulüpten ayrılmak tüm hayatımı tamamen değiştirecek.

Başkan Laporta'nın dediği gibi; Barcelona herkesten büyüktür. İnsanlar, bensiz Barcelona'ya da alışacak, tıpkı diğer her şeye alıştıkları gibi..."

#Messi
#Barcelona
3 yıl önce