Sarı Melekler set vermedi

.
00:0016/10/2012, Salı
G: 16/10/2012, Salı
Yeni Şafak
Sarı Melekler set vermedi
Sarı Melekler set vermedi

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Katar''da düzenlenen FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası''ndaki ilk maçında Porto Riko''nun Lancheras de Catano takımını rahatlıkla geçti.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Katar'daki FIVB 2012 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda D Grubu'nda ilk maçında Porto Riko''nun Lancheras de Catano takımını 3-0 yendi. Turnuvaya CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu unvanıyla katılan Sarı Melekler, ilk 2 seti 25-17 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sete avantajlı ve rahat başlayan sarı lacivertli takım, bu seti de 25-13 alarak rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. Doha'da bulunan Türkler de Fenerbahçe'yi ilk maçında yalnız bırakmadı ve tezahüratlarıyla büyük destek verdi. Daha önce bu kupayı 2010 yılında müzesine götüren sarı-lacivertliler, grubun son maçında yarın Kenya'nın Prisons ekibiyle karşılaşacak. İki grupta 3'erli takımlarla oynanan şampiyonada, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Yarı final maçları, Perşembe günü, üçüncülük ve final maçları ise Cuma günü oynanacak.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.