|

Selçuk İnan'a 'feda' talebi

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve ekibi, UEFA ile yapılacak yeni anlaşma doğrultusunda takımın toplam maaş bütçesini 60 milyon euronun altına düşürmeye hazırlanıyor. Bu bağlamda görüşme yapılacak ilk ismin Selçuk İnan olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:29 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:39 - 6/06/2018 Çarşamba
Diğer
Selçuk İnan, geride bıraktığımız sezon 23 lig maçına çıkarken 1 de asist yaptı.
Selçuk İnan, geride bıraktığımız sezon 23 lig maçına çıkarken 1 de asist yaptı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, UEFA ile yapılacak yeni anlaşma doğrultusunda takımın toplam maaş bütçesini 60 milyon euronun altına düşürmeye hazırlanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre mevcut kadrodaki bazı isimlerden yıllık ücretlerinde indirime gidilmesini isteyecek olan yönetim, ilk olarak Selçuk İnan'la görüştü. Geride bıraktığımız sezon 2,9 milyon euro garanti maaşa oynayan ve sözleşmesinin son senesinde yani gelecek yıl 2 milyon 950 bin euro kazanacak olan kaptandan, bu miktarın 1,5 milyon euroya düşürmesi talep edildi.

  • Selçuk bu teklifi kabul ederse, 33 yaşındaki futbolcuyla 2 senelik yeni kontrat imzalanacak. 7 sezondur sarı-kırmızılı formayı terleten ve 4 lig şampiyonluğu yaşayan Selçuk İnan'ın futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği biliniyor. Tecürbeli isim, önümüzdeki günlerde yönetimin bu teklifine geri dönüş yapacak.

#Selçuk İnan
#Galatasaray
6 yıl önce