Sneijder resmen Galatasaray'da

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:0020/01/2013, Pazar
G: 20/01/2013, Pazar
Yeni Şafak
Sneijder resmen Galatasaray'da
Sneijder resmen Galatasaray'da

Galatasaray, transferi yılan hikayesine dönen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile resmi anlaşmaya vardı.

Galatasaray Kulübü, İtalya'nın Inter takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve kulübü ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi. 

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada,
'FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Gerçekleşecek sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır' denildi. 
Menajer Özkan da doğrulamıştı

Galatasaray ile İnter arasında Sneijder transfer çalışmalarını yürüten isim olan Özkan Doğan basına yaptığı açıklamada, Sneijder ile 3.5 yıllık anlaşmaya varıldığını, resmi açıklamanın kısa sürede geleceğini belirtmişti.

Arıboğan Milano'da işi bitirdi

Bilindiği gibi, cumartesi akşamı Milano'ya giden Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı İnan Kalpakçıoğlu burada Wesley Sneijder, eşi ve babasıyla bir araya geldi. Uzun süren görüşmeler neticesinde özellikle Sneijder'in menajeri Soren Lerby nedeniyle ortaya çıkan sorunların giderildiği belirtilmişti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder transferi sonrası GS TV'ye yaptığı açıklamada, Hollandalı yıldızın yarın akşam İstanbul'da olmalarını beklediklerini söyledi.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.