Uzunköprüspor BAL'a göz kırptı
13:33, 19/11/2015, PerşembeG: Güncelleme: 16:28, 19/11/2015, Perşembe
Yeni Şafak

Edirne Süper Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alan Uzunköprüspor, Çarşıspor deplasmanındann 4-1'lik galibiyetle ayrılırken Bölgesel Amatör Lig için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.
Güçlü rakibi Çarşıspor'u 4-1 mağlup etmeyi başaran Uzunköprüspor sergilediği futbolla da taraftarına güven rakiplerine gözdağı verdi. Uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele eden Yeşil-Sarılılar eski güzel günlere dönüşün de sinyalini verdi.
Maça her iki takım da hızlı başlasa da Uzunköprüspor daha maçın ilk dakikalarında Çarşıspor kalesi önünde tehlikeli olmaya başladı. Dakikalar henüz 5'i gösterirken Çarşıspor ceza sahası içinde oluşan karambolde Serhat'ın golü ile Uzunköprüspor 1-0 öne geçti.
Henüz birkaç dakika geçmişti ki bu kez etkili olan Çarşıspor oldu ve Murat'ın golüyle skora denge geldi. 1-1
17.dakikada Uzunköprüspor'un organize atağı sol kanattan başladı. Sol kanattan Çarşıspor sahasına inen Uzunköprüspor topu güzel bir şekilde Çarşıspor ceza sahasının sağ tarafında bulunan oyuncusuna aktardı oradan da Emre'ye uzatılan topu Emre ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi.
Her iki takımın da atak futbolu tercih ettiği karşılaşmanın ilk yarısında Uzunköprüspor'un daha etkili olduğu görüldü ve ilk yarı 2-1 Uzunköprü üstünlüğünde sona erdi.

http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/11/19/resized_ab9d1-c709ade4uzunkopru2.jpg
Fark ikinci yarıda geldi
İkinci yarıda da her iki takımın oyuna güzel futbol oynama istediği damga vurdu fakat Uzunköprüspor'un şampiyon adayına yakışır futbolu rakibinin etkili olmasını engelledi. Uzunköprüspor 75'te Ecrin ile üçünü golüne 84'te de boş kaleye gönderilen topla dördüncü golüne kavuşarak sahada 4-1 galip ayrılmasını bildi.
Taraftar yalnız bırakmadı
Uzunköprü'den gelen 60-70 dolayında taraftar maç boyunca takımlarına destek olarak tribünde renkli görüntüler oluşturdular. Maç sonrası futbolcular tribüne giderek galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.