|

Varsa yoksa Muslera

Ne Sinan Bolat, ne de Eray İşcan'ın kalecilikleri güven vermedi. Ne pahasına olursa olsun Muslera’yı takımda tutma fikrine tamamen yoğunlaşan yönetim, Eray’ı kiralık verecek; Sinan Bolat’ın da bonservisini almayacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/02/2015 Cuma
Güncelleme: 23:42 - 5/02/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın değeri her geçen gün artıyor. İsmi Manchester United, PSG gibi dünya devleriyle anılan Uruguaylı kalecinin oynamadığı maçlarda değeri daha da çok anlaşıldı. Türkiye Kupası maçlarında görev alan yedek kaleciler Sinan Bolat ve Eray İşcan'ın yediği goller teknik heyeti endişelendirdi. Muslera'nın sakatlanması ya da kart cezalısı olma durumunda kalesinde sıkıntılı günler geçirmesi muhtemel olan Galatasaray'da yıldız kaleciye el bebek gül bebek gibi bakılıyor.

ARKASI GÜÇLENDİRİLECEK

2018 yılına kadar ile sözleşmesi bulunan Muslera’nın sezon sonunda satılmaması; yedek kalecilerin değişmesi kararı alındı. Eray İşcan'ın kiralık gönderilmesi beklenirken, Porto'dan kiralanan Sinan Bolat'ın bonservisi alınmayacak. Alt yapıdan Muhammed Alperen Uysal, önümüzdeki sezon 3. kaleci konumunda olacak, yedek kaleci olarak bir transfer yapılacak.

Muslera ile 14 Şubat!

G.Saray taraftarına Sevgililer Günü müjdesi Muslera’dan geldi. Yıldız kaleci, GS Store'nin 14 Şubat Sevgililer Günü özel kampanyasını tanıttı. 


Burak riske edilmeyecek

Devre arası kampında sakatlanan, ardından tam iyileşmeden çıktığı Rizespor karşılaşmasında sakatlığı nükseden Burak Yılmaz'dan iyi haberler geliyor. Golcü oyuncunun sakatlığının daha da iyiye gittiği öğrenilirken teknik heyet de bir kez daha aynı hataya düşmeyecek. Oyuncusunun ‘oynamak istiyorum’ sözleri üzerine Burak Yılmaz’ı Çaykur Rize kadrosuna alan, sonradan da oyuna sokan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu kez golcüsünü riske etmeyecek. Genç çalıştırıcının, Eskişehirspor kadrosuna almayı düşünmediği Burak için maç öncesinde son bir kontrol daha yapılacak.  

#Galatasaray
#Fernando Muslera
#Manchester United
9 yıl önce