|

Wesley Sneijder: Liverpool'u reddettim Galatasaray'ı seçtim

Seon başında Galatasaray yönetimiyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Wesley Sneijder, Katar'da ilk röportajını verdi. Yeni takımı Al-Gharafa'da mutlu olduğunu söyleyen Hollandalı yıldız, Inter'den ayrılış sürecini anlatırken kariyerinde attığı en güzel golün hangisi olduğunu da açıkladı.

Yeni Şafak
01:38 - 8/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:21 - 8/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder, devre arasında Al-Ghara takımıyla sözleşme imzaladı.
Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder, devre arasında Al-Ghara takımıyla sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan sonra Nice'e transfer olan ancak burada beklediğini bulamayan Wesley Sneijder, devre arasında Katar'ın Al-Gharafa takımına imza attı. Burada tekrar kendini bulan Hollandalı yıldız Inter'den Galatasaray'a transfer oluş hikayesini ve kariyerinin en güzel golüyle ilgili dikkat çekici bir röportaj verdi.

"Liverpool'u reddedip G.Saray'a geldim"
  • "Inter'den ayrılmaya karar verdiğimde, benimle ilgilenen birçok takım vardı. Liverpool'u bunlara örnek verebilirim. Ben Galatasaray'ı seçtim. İnsanlar bu seçimime inanamadı ama onlara hep 'Ben winner bir oyuncuyum, kupalar kazanmak için oynarım' dedim. Bir takıma gittiğimde, o takımla birlikte şampiyonluklara oynamak, kupalar kazanmak isterim. Galatasaray'da kupalar kazanma şansımın Liverpool'a göre daha fazla olduğunu düşündüğüm için Türkiye'ye geldim. Bu seçimimde de haklı olduğumu, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Galatasaray'da muhteşem yıllar geçirdim.

Al─Gharafa forması giyen Wesley #Sneijder 90'a bıraktı...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Al-Gharafa
6 yıl önce