Yakup Kılıç bronzda kaldı

00:0023/08/2008, Cumartesi
G: 23/08/2008, Cumartesi
Yeni Şafak
Yakup Kılıç bronzda kaldı
Yakup Kılıç bronzda kaldı

FAZLA ETKİLİ OLAMADI

Olimpiyat Oyunları'nda, Boks Milli Takımı'ndan 57 kiloda Yakup Kılıç, yarı final karşılaşmasını yitirerek bronz madalyada kaldı. 57 kilo yarı final maçında Ukraynalı dünya ikincisi Vasyl Lomachenko ile karşılaşan dünya üçüncüsü Kılıç, müsabaka boyunca tutuk bir oyun sergilerken, rakibinden yalnızca 1 sayı alabildi. Maçın ilk raundu 2-0, 2. raundu 4-0, 3. raundu 8-1 Ukraynalı boksör lehine tamamlandıktan sonra, Kılıç, müsabakadan 10-1 yenik ayrılarak bronz madalyayla yetindi.


DEV EKRANDAN İZLENDİ

Kılıç'ın, yarı final karşılaşması, milli boksörün memleketi olan Elazığ'da, dev ekranda izlendi. Ahmet Aytar Spor Salonu'na kurulan dev ekrandaki müsabakayı Elazığ Belediye Başkanvekili Atik Birici, Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürü Sedat Acar, vatandaşlar ve Kılıç'ın yakınları izledi. Müsabakayı tezahüratlarla destekleyen izleyiciler, Kılıç'ın, rakibine yenilmesine karşın, “İşte Elazığ, işte şampiyon, Elazığ seninle gurur duyuyor' gibi sloganlar attılar.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.