Yıldırım'dan görülmemiş prim

Yeni Şafak
13:2612/03/2016, Cumartesi
G: 12/03/2016, Cumartesi
Diğer

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok istediği UEFA Avrupa Ligi'nin kazanılması durumunda sarı-lacivertli futbolculara açık çek teklif ettiği öne sürüldü.

2012/13 yılında UEFA Avrupa Ligi finalinin kapısından dönen Fenerbahçe, bu kez kupayı getirmek istiyor. Daha önce "Bu kupayı kazanacağımıza her zamankinden daha çok inanıyorum" dediği belirtilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topal'ın Braga'ya attığı gol sonrasında şeref tribününde inanılmaz bir sevinç yaşadığı görülmüştü.





Yıldırım'dan açık çek

Takvim'de yer alan habere göre Başkan Aziz Yıldırım'ın kurmayları vasıtasıyla 3 kulvarda emin adımlarla ilerleyen futbolcularına UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmaları durumunda açık çek teklif etti. Böylece Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu 1. hedef ilan edildi. Sarı-lacivertli futbolcuların çok iyi çalıştığına ve büyük özveriyle mücadele ettiklerine şahit olan Yıldırım'ın bu müthiş jesti futbolcular için adeta doping etkisi yapacak.



Fenerbahçe sadece futbolda değil hemen hemen tüm branşlarda Avrupa şampiyonluğunu kovalaması da Yıldırım ve camia için büyük gurur kaynağı oldu.















#aziz yıldırım
#fenerbahçe

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.