|

Facebook masa üstünde ve mobilde "Karanlık Mod" özelliği nasıl yapılır?

Geçtiğimiz aylarda masa üstü sürümüne "Karanlık Mod" özelliği getiren Facebook, bu özelliği mobil uygulamalarında da kullanıcılara açtı. Özellikle geceleri birçok kişinin tercih ettiği dark mode ayarlardan basit bir şekilde yapılabiliyor.

15:56 - 13/08/2020 Thursday
Güncelleme: 16:45 - 13/08/2020 Thursday
Yeni Şafak
Facebook karanlık modu yapmak çok kolay.
Facebook karanlık modu yapmak çok kolay.

Facebook kullanıcılarından gelen taleplere karşı karanlık mod özelliğini hem masa üstü sürümünde hem mobil sürümünde açmıştı.

Facebook'u karanlık mod ile kullanmak için ise birkaç aşama gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra siz de Facebook'u karanlık modda kullanabilirsiniz.

Facebook 'Karanlık Mod' masa üstünde nasıl açılır?

Masa üstünde açtığınız Facebook uygulamasında en sağdaki ok işaretine tıkladığınızda karşınıza 'Yeni Facebook'a geçiş yap' sekmesi çıkacak. Bu sekmeye tıklamak ilk adım


Yeni Facebook'a Geçiş Yap'ı seçtikten sonra karşınıza çıkan ekranda ise 'Bir Görünüm Seç' çıkacak. Bu görünümlerden siyah olanı seçtiğiniz an artık siz de Facebook'u Karanlık Mod'da kullanabilirsiniz.


Facebook 'Karanlık Mod' mobilde nasıl açılıyor?

Mobilde ise uygulama indirerek kolayca yapabilirsiniz. 'Brave Fast' adlı uygulamayı App Store'dan ve Google Play'den indirebilirsiniz.


Uygulamanın içerisinde yer alan 'Dark Mode' seçeneğini tıkladıktan sonra kolayca Facebook'u Iphone'da da android telefonlarda da Karanlık modda kullanabilirsiniz.

#Facebook
#karanlık mod
#android
#masaüstü
#ios
4 years ago