|

2019 Turkcell müşteri hizmetleri ve güncel telefon numarası

Turkcell müşteri hizmetleri telefon numarası (tel no) ve diğer iletişim bilgileri, firmanın ne çok kullanılan servisleri arasında yerini alıyor. Peki Turkcell Müşteri Hizmetleri telefon numarası ne? Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne başka nasıl ulaşırım? hepsi haberimizde.

Yeni Şafak
17:06 - 6/02/2019 Çarşamba
Güncelleme: 17:29 - 6/02/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne telefon haricinde kolayca ulaşabileceğiniz birçok yöntem bulunuyor.
Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne telefon haricinde kolayca ulaşabileceğiniz birçok yöntem bulunuyor.

Turkcell müşteri hizmetleri telefon numarası (tel no) ve diğer iletişim bilgileri, firmanın ne çok kullanılan servisleri arasında yerini alıyor. İnternet, GSM, Kablo TV gibi birçok hizmeti kullanıcılarına sunan Turkcell, yeni müşteri kaydı, üyelik açma, ekleme veya değiştirme, üyelik iptali, mevcut üyelik ile ilgili yaşanan sorunlar, kampanyalar hakkında bilgi alma ve teknik destek gibi konularda kullanıcılarına müşteri hizmetleri servisi üzerinden anlık olarak destek verebiliyor.

TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI?

Türkcell müşteri hizmetleri servisine ulaşmak isteyen Turkcell kullanıcılarını 532’yi tuşlayarak arama yapmaları yeterli olacak. 7/24 hizmet vermektedir.

Lakin farklı bir operatör veya sabit hat üzerinden Turkcell Müşteri Hizmetleri Servis’ine ulaşmak isteyenlerin ise 0532 532 0000’ı aramaları gerekecek. 7/24 hizmet vermektedir.


TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ’NE ULAŞMANIN DİĞER YOLLARI!

Turkcell’de Müşteri Hizmetleri’ne ulaşmanın farklı yolları da bulunuyor. Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşmanın diğer yollarını ise şu şekilde sıralayabiliriz.

- Canlı destek: Bu servisi sadece Turkcell müşterileri kullanabiliyor. Turkcell’in resmi sitesi üzerinden online işlemler servisine giriş yapan kullanıcılar Canlı Destek bölümünde anında Müşteri Temsicisi ile görüşme sağlayabiliyor.

- Facebook: Sosyal medya üzerinden müşterilerine destek veren Turkcell, Facebook DM üzerinden kullanıcılarının sorularını yanıtlıyor. Turkcell’in Facebook sayfasına ise
ulaşabilirsiniz.
- Twitter: Sosyal medya üzerinden müşterilerine destek veren Turkcell, Twitter DM üzerinden kullanıcılarının sorularını yanıtlıyor. Turkcell’in Twitter sayfasına ise
ulaşabilirsiniz.

- BİP: Turkcell geliştirdiği yerli mesajlaşma uygulaması BİP üzerinden de kullanıcılarının sorularına yanıt veriyor. BiP Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşmak isteyen kullanıcıların uygulama marketten BİP’in indirmesi sonrasında keşfet alanının altından Turkcell Müşteri Hizmetlerine ulaşması gerekiyor.

#Turkcell
#Turkcell Müşteri Hizmetleri
#Turkcell tel nosu
5 yıl önce