|

Yenilenen tasarımıyla 2019 Renault Kadjar tanıtıldı

Renault’un kompakt SUV segmentinde yer alan modeli Kadjar, yenilenen tasarımıyla gün yüzüne çıktı. Önümüzdeki yıl yollarda göreceğimiz 2019 Renault Kadjar, sadece görünüş olarak değil, motor anlamında da güncellendi. 2019 Renault Kadjar fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Yeni Şafak
10:35 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:54 - 13/09/2018 Perşembe
2019 Renault Kadjar
2019 Renault Kadjar

Renault, Ekim ayında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracağı Kadjar modelini resmi olarak tanıttı. Yenilenen tasarımın yanında güncel motor seçeneklerine de kavuşan Renault Kadjar, önümüzdeki yıl satışa çıkacak.

Renault Kadjar’a yeni turbo beslemeli motor desteği

1.3 litre 4 silindirli TCe üniteye kavuşan Renault Kadjar’a yeni turbo beslemeli motor desteğine geldi. Ayrıca partikül filtresi sayesinde CO2 emisyonunu düşürdüğü söylenen benzinli motor, 138 hp veya 158 hp güç seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Manuel veya EDC otomatik şanzıman seçeneğinin iki versiyonda da mevcut olduğu söyleniyor.


DonanımHaber’in haberine göre, Renault modellerinde sıkça kullanılan 1.5 litre dCi dizel ünitede de bazı güncellemeler mevcut. Yeni standartları karşılaması amacıyla CO2 emisyonu düşürülen dizel motorun gücü de bir tık arttırılmış.


Renault Kadjar özellikleri ve fiyatı

2019 Renault Kadjar’da 115 hp güç ve 260 Nm tork üreten dizel motorun ilk etapta yalnızca manuel şanzımanla çalışacağı, daha sonra 7 ileri otomatik şanzıman seçeneğinin de ekleneceği gelen bilgiler arasında.


2019 Renault Kadjar’ın elden geçirilen ön ve arka yüzünde de ufak değişimler mevcut. Krom detaylara bolca yer verilen daha geniş bir ızgara, tasarımı değiştirilen ön ve arka tampon, köşeli bir forma kavuşan LED sis farları ve LED ışıklandırma grupları güncellenen parçalar arasında yer alıyor.


17 ve 19 inç boyutundaki yeni tasarım jantların yanı sıra üç yeni renk seçeneği de 2019 Renault Kadjar’da kendini gösteriyor.


Yeni Kadjar’ın kabin tarafında 7 inç dokunmatik ekran kullanan R-Link 2 bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Klima kontrollerinin oldukça şık ve modern şekilde tasarlandığı, hava çıkışlarının çevresinde, konsolun merkezinde ve kapı içlerinde mat krom malzeme kullanıldığı ilk bakışta göze çarpıyor.


Ayrıca kapı içlerinde camlar ve aynalar için yeni kontroller bulunuyor. Uzun yolculuklar için yenilenen konforlu koltuklar, yeni arka hava çıkışları, ve arka yolculara sunulan iki USB soketi de değişimi tamamlayan detaylar oluyor.




Donanım seviyelerinin en tepesinde Black Edition paketinin bulunacağı 2019 Renault Kadjar’ın ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması planlanıyor. Yeni Kadjar’ın fiyatı henüz belli değil.

#Renault Kadjar
#SUV
#Paris Otomobil Fuarı
6 yıl önce