|

Trabzonspor Yeni Malatyaspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Son haftalarda istediği performansı sergileyemeyen Trabzonspor, bu akşam kazanarak hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor. Sizler de Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçını canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
13:47 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 13:50 - 18/03/2018 Pazar
Diğer
Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor.
Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor.

Trabzonspor Yeni Malatyapor canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’de iyi bir yere konumlanmak isteyen Trabzonspor taraftarı önünde Yeni Malatyaspor’u yenmek istiyor. Sizlere sunacağımız bilgilerle sizler de bu maçı canlı olarak izleyebileceksiniz.

Maç nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar aracılığı ile alacağınız üyeliklerle maçı canlı olarak izleyebileceksiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'de ilk kez ligin ilk yarısındaki maçta karşılaşmış, Trabzonspor deplasmanda sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Trabzonspor ligdeki son beş maçında sahadan arka arkaya iki maçta aynı sonuçla ayrılmadı (2G 2B 1M). Bordo mavililer son maçında Akhisarspor'u 3-1 yenmişti.

Trabzonspor evinde dört maçtır kazanamıyor (2B 2M). En son geçen sezonun son beş iç saha maçında daha uzun süreli kazanamama serisi yaşamışlardı.

Evinde üç maçtır gol atamayan Trabzonspor, daha önce Nisan-Ağustos 2002'de arka arkaya dört ya da daha fazla iç saha maçında rakip fileleri havalandıramamıştı (toplam beş maç). Bordo mavililer, daha önce sadece bir kez aynı sezon içinde iç sahada arka arkaya dört maçı golsüz tamamlamıştı; o maçlar da Süper Lig tarihindeki ilk dört iç saha maçlarıydı (1974/75 sezonu).

Yeni Malatyaspor son beş lig maçının sadece birinde mağlup oldu (2G 2B); o maçta da rakipleri Fenerbahçe'ydi.

Yeni Malatyaspor ligdeki son altı deplasman maçının sadece birini kaybetti (2G 3B) ve bu süreçte sadece kaybettiği maçta kalesinde gol gördü.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in ikinci yarısında deplasman maçlarında kalesinde en az gol gören takım (3). Trabzonspor ise ligin ikinci yarısında Karabükspor ile birlikte iç sahada en az gol atan iki takımdan biri (1).

Yeni Malatyaspor bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte kalesini en fazla maçta gole kapatan üç takımdan biri (9).

Trabzonspor bu sezon ligde kendi kalesine en fazla gol atan takım (4).

Bu maçta Süper Lig'de bu sezon en fazla ikili mücadele kazanan iki takımı karşılaşacak: Trabzonspor - 1594 (maç başına 63,8) & Yeni Malatyaspor - 1586 (maç başına 63,4).

Trabzonspor, ligde attığı son 15 golün 13'ünü maçların ikinci yarılarında buldu. Bu süreçte rakip filelere gönderdikleri diğer iki gol ise 45. dakikalarda geldi.

Yeni Malatyaspor'un ligde kalesinde gördüğü son 11 golün yedisi duran toplardan gelirken, Malatya ekibi ligde attığı son 11 golün altısını da duran toplardan buldu.

Burak Yılmaz bu sezon Süper Lig'de 19 gol attı. Bu, Trabzonspor'un ligde attığı toplam gol sayısının %46'sı yapıyor (19/41). Burak, aynı zamanda bu golleriyle takımına 15 puan kazandırdı ve bu alanda da ligin en iyi iki oyuncusundan biri (15 golle 15 puan kazandıran Adis Jahovic ile birlikte).

Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son dokuz golün yedisinde Burak Yılmaz'ın direkt katkısı var (altı gol, bir asist).

Yeni Malatyaspor'un ligde attığı son 13 golün yedisinde Khalid Boutaib'in direkt katkısı var (altı gol, bir asist).

Bu sezon Süper Lig'de sadece dört isim (Gomis, Love, Visca & Rodrigues) rakip ceza sahaları içinde topla Burak Yılmaz (106) ve Khalid Boutaib'den (100) daha fazla buluşabildi.

#Trabzonspor
#Yeni Malatyaspor
#Canlı izle
#Süper Lig
6 yıl önce
default-profile-img