|

Uruguay – Güney Kore maçı saat kaçta? İşte muhtemel ilk 11’ler

Dünya Kupası'nda mücadele eden Uruguay ile Güney Kore, turnuvada 3. kez karşı karşıya gelecek. Maç Education Şehir Stadı'nda oynayacak. Peki Uruguay – Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Uruguay – Güney Kore ilk 11'ler.

13:04 - 24/11/2022 Perşembe
Güncelleme: 16:17 - 24/11/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Uruguay – Güney Kore maçı ne zaman?
Uruguay – Güney Kore maçı ne zaman?

1930 ve 1950'de düzenlenen Dünya Kupası'nı müzesine götüren Uruguay ile 1986'dan bu yana futbolun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonuna katılmayı başaran Güney Kore, turnuvada 3. kez rakip olacak. Peki, Uruguay – Güney Kore maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Uruguay – Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta?

Education City Stadı'nda oynanacak H Grubu Uruguay – Güney Kore mücadelesi, saat 16.00'da başlayacak. Maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Uruguay – Güney Kore maçı hangi kanalda?

Uruguay – Güney Kore maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Uruguay-Güney Kore 11'ler:
  • Uruguay
    : Muslera, Varela, Godin, Gimenez, Olivera, Torreira, Bentancur, Valverde, Pellistri, Nunez, Suarez
  • Güney Kore
    : S.Gyu, J.Gyu, Min-Jae, Young-Gwon, Jin-Su, Chang-Hoon, In-Beom, Woo-Young, Heung-Min, Hee-Chan, Ui-Jo

Uruguay, rakibiyle 1990 İtalya'da oynadığı grup maçını 1-0, 2010 Güney Afrika'da yaptığı son 16 turu müsabakasını da 2-1 kazanmıştı.

Uruguay'ın kadrosunda Galatasaray'dan kaleci Fernando Muslera ve orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile Trabzonsporlu santrfor Maxi Gomez yer alıyor.

Gruptaki diğer maçta ise Portekiz ile Gana puan mücadelesine çıkacak.

Seferovic de oynayacak

Galatasaray 'ı Muslera ve Torreira dışında 3 oyuncu daha Katar'daki turnuvada temsil ediyor.Danimarka'nın 24 yaşındaki stoperi VictorNelsson, 0-0 biten Tunus maçında kulübedeydi. Belçika'nın 35 yaşındaki forvetiDries Mertens de dün akşamki mücadelede Kanada'ya karşı kadrodaki yerini aldı. Benfica'dan kiralık olarak Galatasaray'da top koşturanHaris Seferovic de bugün İsviçre'nin Kamerun'la oynayacağı maçta hocası Murat Yakın'dan görev bekliyor.

#Uruguay
#Güney Kore
#dünya kupası maçları
1 yıl önce