16:53, 30/01/2024, SalıG: Güncelleme: 17:08, 30/01/2024, Salı
Katil İsrail askerleri Layan'ı yardım istediği sırada öldürdü: Dehşet anları telefon kayıtlarına yansıdı
Filistin Kızılayı'nı arayarak araçlarında mahsur kaldığını ve etrafının İsrail tanklarıyla sarılı olduğunu söyleyen 15 yaşındaki Gazzeli Layan Hamada, yetkililerden yardım istediği esnada katil İsrail askerleri tarafından anne, baba ve 4 kardeşiyle birlikte vurularak şehit edildi. Layan'ın işgal askerleri tarafından makineli tüfekle hedef alınarak öldürüldüğü dehşet anları telefon kayıtlarına anbean yansıdı.
Aynı araçtaki 6 yaşındaki Hind'in akıbeti bilinmiyor
6 yaşındaki küçük Hind ise ablasının cenazesiyle birlikte etrafı işgal askerleri tarafından kuşatılmış arabalarında mahsur kaldı. Filistin Kızılayı, dün akşam saatlerinde onu kurtarmaya giden yetkililerden hala haber alamadıklarını bildirdi. Hind ve onu kurtarmaya giden ambulanstaki personelin akıbeti bilinmiyor.












Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.