|

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'kasası' deste deste paraları sayarken kameralara yakalandı

13:31 - 11/03/2024 Pazartesi
Güncelleme: 14:54 - 11/03/2024 Pazartesi
Diğer

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri kasası olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu deste deste paraları taşırken ve sayarken ki görüntüleri ortaya çıktı. Fatih Keleş'in görüntülerini sosyal medyada servis eden eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, söz konusu paraların ihale verilen müteahhitlerden geldiğini öne sürdü.

CHP İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri kasası olarak bilinen Fatih Keleş'in İstanbul'da bir avukatlık bürosundaki görüntüleri büyük yankı uyandırdı.

Paraların sayımı 4 saat sürdü

Görüntülerde, Fatih Keleş'in nereden geldiği belli olmayan bavullarca parayı getirdiği ve yaklaşık 4 saat paraları saydıkları anlar yer alıyor.



Kaftancıoğlu'nun adamları da var

Trhaber'de yer alan habere göre, dönemin İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun belediyelerden sorumlu il başkan yardımcısı Özgür Nas ve yine Kaftancıoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Can Yıldız'ın paraları taşıması ve sayması dikkat dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Keleş kimdir?

Kaynağı belli olmayan paraları saatlerce sayan Fatih Keleş, Ekrem İmamoğlu'nun kara kutusu olarak biliniyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok yakın olan Fatih Keleş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başkanlığını yapıyor.

Bu değirmenin suyu nereden geliyor?

Görüntülerin ortaya çıkması sonrası nereden geldiği belli olmayan bu paraların nereden geldiği ve nerede kullanılacağı sorusu merak ediliyor. İmamoğlu cephesinden konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.


'İhale verilen müteahhitlerin parası'

Fatih Keleş'in görüntülerini sosyal medyada servis eden eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, söz konusu paraların ihale verilen müteahhitlerden geldiğini öne sürdü.


#Ekrem İmamoğlu
#Fatih Keleş
#Kasa
#Para
#İBB
2 ay önce