11:57, 24/02/2026, Salı
Devlet Bahçeli ‘Kabe’de Hacılar Hû der Allah’ ilahisine kayıtsız kalmadı: Celal Karatüre’yi tebrik etti
Celal Karatüre’nin seslendirdiği “Kabe’de Hacılar Hû der Allah” ilahisi, özellikle Instagram’da paylaşılan viral videolarla geniş kitlelere ulaştı. Kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşan görüntüler, her yaşta dalga dalga yayıldı. İlahi, kalabalık grupların eşlik ettiği videolarla paylaşılarak sosyal medyada adeta bir akıma dönüştü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de ilahiyi seslendiren Celal Karatüre’yi tebrik etti. Milli değerlere vurgu yapan Bahçeli, "Bu günlerde dağa taşa Allah dedirten, her yaş grubunda göz kamaştıran bir akıma dönüşen 'Kâbe'de Hacılar Hû Der Allah' isimli ilahi ve bu ilahiyi seslendiren kardeşlerimizi de gönülden alkışlıyoruz." sözleriyle destekledi.
MEB'İN RAMAZAN GENELGESİNE TEBRİK
MHP lideri Bahçeli ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 12 Şubat'ta yayımladığı Ramazan ayı etkinlikleri konulu genelgeyi de değerlendirdi. Genelgenin doğru bir adım olduğunu ifade eden Bahçeli, Bakanlığı tebrik etti.

Hayat
Gönülleri buluşturan ilahi düeti: Celal Karatüre Abdurrahman Önül ile bir araya geldi

Gündem
Celal Karatüre’nin söylediği ‘Kabe'de Hacılar’ ilahisi çocukların dilinde

Gündem
Miniklerin diliyle ‘Kabe’de Hacılar’

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.