|

Erzincan'da provokasyona girişen Ümit Özdağ'a görevliden tepki: Biz burada çalışıyoruz zehirlenmedik de siz mi zehirleneceksiniz?

Hüseyin Berk
19:32 - 14/02/2024 Çarşamba
Güncelleme: 19:38 - 14/02/2024 Çarşamba
Yeni Şafak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kaymasının bulunduğu alana özel maske ve kıyafetle girmek istedi. "Bizi içeri almıyorlar" açıklaması yapan Özdağ'a bir görevli, "Siz bunları giyip gelmişsiniz, içeride çalışan arkadaşlarımız var. Biz zehirlenmedik de siz mi zehirleneceksiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonrası bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekiplerinin maden sahasına giriş çıkışları kontrollü şekilde devam ediyor. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ile Çevre Bakanlığı bölgede herhangi bir siyanür sızıntısı olmadığını açıkladı.

Ümit Özdağ, Erzincan'da provokasyona girişti

Toprak altına kalan 9 işçi için arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, siyanür sızıntısı olduğunu öne sürdüğü alana özel maske ve kıyafetle girmek istedi. Jandarma tarafından içeri alınmayan Özdağ, "Bizi almıyorlar" diyerek provokasyona girişti.

Görevliden tepki: Biz burada çalışıyoruz zehirlenmedik de siz mi zehirleneceksiniz?

Bir görevli,
"Bunları giymiş gelmişsiniz. İçeride arkadaşlarımız çalışıyor. Onlar zehirlenmiyor da siz mi zehirleneceksiniz?"
diyerek provokasyona girişen Özdağ'a tepki gösterdi.


#Ümit Özdağ
#Erzincan
#İliç
#Maden
#Siyanür
2 ay önce