|

İbrahim Ufuk Kaynak: Bu ülkenin kendi değerlerine sahip insanlara ihtiyacı var

Semih Bozkuş
22:52 - 26/01/2024 Cuma
Yeni Şafak

Hafıza bu hafta 74'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ve Gazeteci Ersin Çelik, Türkiye düşmanlarına karşı ülkenin değerlerine sahip çıkılmasına ilişkin konuştu. Türkiye'de yaşanılıyorsa Türkiye'nin savunulması gerektiğini, eğer başka ülke savunulacaksa o kişinin söz konusu ülkeye gitmesi gerektiğini belirten Kaynak, "Bu ülkenin kendi değerlerine sahip insanlara ihtiyacı var." dedi.

Yeni Şafak'ın sevilen serisi Hafıza, bu hafta 74'üncü bölümüyle ekranlara geldi.

Geçmişin ve bugünün nabzını tutarak geleceği kurgulayan Hafıza'da, Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ve Gazeteci Ersin Çelik, Türkiye düşmanlarına karşı ülkenin değerlerine sahip çıkılmasına ilişkin konuştu.

"Bir toprakta yaşıyorsun, bir memlekette yaşıyorsun o memleketi savunmak zorundasın." sözleriyle konuya giriş yapan Kaynak, "Eğer ben buraya gelip de Yunanistan'ın hakkını savunacaksam bu anlamsız oluyor. O zaman git Yunanistan'dan al maaşını. Bu memleketin yakasından düş." diyerek, "Bu ülkenin kendi değerlerine sahip insanlara ihtiyacı var." dedi.

"Değerlerimizi savunmazsak yok oluruz"

Aksi takdirde Türkiye'nin, Türk milletinin yok olacağını vurgulayan Kaynak, "Gavur buraya saldırdığı zaman 'bu mezhepten', 'şu mezhepten', 'şu ırk kökenli', 'bu ırk kökenli' demeyecek. Gazze'de hiç kimseye sormuyor 'muhalif misin' diye. Gazze'de kiliseyi de bombalıyor, camiyi de. Ortodoksu da bombalıyor Katoliği de." dedi.

Gazeteci Ersin Çelik de, "Hocam muhtemelen ölenler arasında Siyonist olmayan Yahudiler de vardır. Zaten hocam 7 Ekim günü kendi evlerini taramadı mı buldozerlerle geçmedi mi üzerlerinden?" sözleriyle Ufuk Kaynak'ın açıklamalarını destekledi.




#Hafıza
#Yeni Şafak
#Ersin Çelik
#İbrahim Ufuk Kaynak
3 ay önce