|

Murat Kurum deprem tehlikesine dikkat çekip birlik çağrısı yaptı: İstanbul amasız fakatsız dönüşmeli

Muhammet Emre Kömürcü
21:32 - 5/02/2024 Pazartesi
Güncelleme: 22:04 - 5/02/2024 Pazartesi
Yeni Şafak

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, tvnet'te konuk olduğu Serhat İbrahimoğlu'nun sunduğu 'Net Bakış Özel' programında önemli açıklamalarda bulunuyor. İstanbul'da olası bir deprem tehlikesine ilişkin birlik çağrısında bulunan Kurum, ''İstanbul dönüşmeli bunun aması fakatı lakini yok. El birliğiyle dönüştürmek zorundayız'' ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Murat Kurum, tvnet canlı yayınında açıklamalarda bulundu.


Serhat İbrahimoğlu'nun moderatörlüğündeki 'Net Bakış Özel' programına konuk olan Kurum, "İstanbul’un en büyük problemi ne?", "Dönüşüm nereden başlayacak?", "Gençlerin İstanbul'u için ne vadediyor?" ana hatlarıyla İstanbul'a yönelik plan ve projelerini anlattı.


Merak edilen soruları cevaplayan Kurum, İstanbul'da olası bir deprem tehlikesine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.


'İstanbul amasız fakatsız dönüşmeli'


İstanbul'da olası bir depremin yol açacağı sonuçlara vurgu yapan Kurum, bunun önüne el birliğiyle geçmenin önemine vurgu yaptı. Kurum, ''İstanbul dönüşmeli bunun aması fakatı lakini yok. El birliğiyle dönüştürmek zorundayız. 31 Mart’ta İstanbullular kararını verecek. İBB olarak dönüşümün içinde ilçe belediyeleri devletimiz olacak.'' ifadelerini kullandı.


#Murat Kurum
#İstanbul
#AK Parti
#deprem
#dönüşüm
3 ay önce