|
Vekalet savaşından asıl savaşa
100 yıl önce bu milleti Anadolu'dan söküp atmak için bize saldıranlar, 100 yıl sonra tekrar kapımıza dayandı. Aslında yıllarca bugünlerin hazırlığını yapıyorlarmış, ancak biz yeni fark ettik. 30 küsur yıldır bizi PKK terörü ile uğraştırırken, Fetullah Gülen denilen sapkın ile kurumlarımızı ele geçirmeye çalışmışlar. 15 Temmuz'da gördük ki ele de geçirmişler
. İstiklal şairi Akif'in deyimi ile “Kimi Hindu, kimi Yamyam kimi bilmem ne bela" olarak bize saldıranlar, bugünlerde FETÖ, PKK/YPG ve IŞİD diye saldırıyor.


Önceki gece ABD'nin gayri meşru çocuğu IŞİD'i yok etmek için Suriye'de operasyon düzenleyen

Türk askerine yine ABD'nin diğer gayri meşru çocuğu YPG/PKK saldırdı

. Bir askerimiz şehit edildi, üç askerimiz de yaralandı. Yıllardır Türkiye'yi IŞİD'e destek olmakla itham edenler birden Fırat Kalkanı operasyonu karşısında IŞİD'e kalkan oldular.



100 yıl önce Fransız kamuflajı giyip Antep'e, Urfa'ya, Maraş'a saldıran Taşnaklar, bugün IŞİD, PKK/PYD maskesi ile saldırıyor.

Kimse Suriye'nin kuzeyinde olup bitenlere Kürt koridoru demeye kalkmasın. Oraya hakimiyet kurmak isteyenler 100 önce Osmanlı'yı parçalamak isteyen Taşnaklardır. 100 yıl önce o Taşnakların arkasında yer alanlar bugün de aynı gayretin içindedir.



Türkiye'ye karşı uzun zamandır vekalet savaşını yürütenler, 15 Temmuz'da yedikleri tokat yüzünden asıl savaşa hazırlanıyor

. FETÖ denilen en önemli maşaları açığa düştüğü için çılgına dönen emperyalistler, Türkiye'yi cehenneme çevirmek istiyor.

Sevr'i yeniden dayatmak istiyorlar. İçimizdeki mandacılar eliyle bizi yeniden yönetmek istiyorlar.



Bizimle savaşmak için gün sayıyorlar. Ama bu kadar güçlü olduğumuz dönemde savaşmak istemiyorlar. Önce PKK eli ile saldırdılar. Hendek savaşı çıkardılar. Açtıkları hendeklere gömüldüler. Sonra 40 yıldır içimizde büyüttükleri FETÖ'yü sahaya sürdüler. Kendi uçaklarımız ve tanklarımızla bizi bombalattılar. 15 Temmuz'da bu millet yeniden Çanakkale ruhu ile meydanlara döküldü.

40 yıl besledikleri FETÖ'yü 10 saate yok etti bu millet.

Şimdi de Suriye'de büyüttükleri gayrı meşru çocukları IŞİD ve PKK/PYD ile bize saldırıyorlar. Bundan sonra sıra asıl savaşa gelecek.



100 yıl önce bizi bu coğrafyadan söküp atmak isteyenler, büyük bir savaşın hazırlığını yapıyor.

Üstelik o ihanetin merkezi ne yazık ki bizim toprağımızda bulunan İncirlik üssü.

Türkiye'ye karşı savaş hazırlıkları bu üsten yapılıyor. PKK, bu üs sayesinde palazlandı. Çekiç Güç ile bugünler hazırlandı. FETÖ darbe girişimi İncirlik üssünde planlandı. IŞİD bu üs sayesinde korunuyor. Rus uçağının düşürülmesi İncirlik üssünde planlandı ve hayata geçirildi.



Rus uçağının düşürülmesi sadece Türkiye­-Rusya ilişkileri açısından ele alınamaz. Rus uçağının düşürülmesi ile sadece Suriye politikası çıkmaz hale gelmedi. Rus uçağının

düşürülmesiyle Türkiye'nin milli üsleri NATO'ya akredite hale geldi.

Rus uçağı düşürülmeden önce Türkiye'nin sadece 2 üssü NATO'ya akredite idi. Uçak olayından sonra Merzifon, Dalaman ve Diyarbakır üsleri de NATO'ya akredite edildi. Yani bu 5 üssümüzden NATO'nun haberi olmadan uçak kaldıramaz hale geldik.

25 Kasım 2015'ten önce terörle mücadelede bu üslerden kalkan uçaklar hedefleri tam isabet vururken, NATO bilgisi dahilinde kalkan uçaklarımızın ne yaptıklarını varın siz hesap edin.


Rus uçağının düşürülmesi ile bizi yok etmek isteyenlere iyice mahkum edildik. FETÖ darbe girişiminden sonra İncirlik komutanı Bekir Ercan Van'ın elinde bavulla niye ABD'lilerin kapısına dayandığını böyle değerlendirmek lazım.

Uçağın düşürülmesinin bir diğer önemli sonucu ise IŞİD'in korumaya alınmasıydı

. Çünkü Türkiye, IŞİD konusunda koalisyonun isteksizliğini ortaya koyarak, daha etkin mücadele istedi. Koalisyon isteksizliğini sürdürünce de bu kez Türkiye çok daha aktif bir şekilde IŞİD'i vurmaya başladı. Rus uçağının düşürülmesiyle Türkiye artık IŞİD için uçak kaldıramaz hale geldi.



Son bir not, 31 Ekim 2015 tarihinde Türkiye'nin IŞİD'i çok etkili bir şekilde vurduğuna ilişkin bir haber yazdım. Haber gazetenin internet sitesinde yayımlanır yayımlanmaz

Kamu Diplomasisi'nden bir arkadaş aradı. Haberi biraz abarttığımı söyledi.
Ben kendisine “Haber doğru mu, değil mi?" diye sordum. “Haber doğru ama biraz abartılı yazılmış" cevabını aldım.

Ben de Türkiye 3 yıldır IŞİD yaftası ile karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin IŞİD'i bu kadar etkili vurmasının önemli bir haber olduğunu söyledim. Sonra ne mi oldu? Bu arkadaş 15 Temmuz darbe girişiminden sonra açığa alınanlar arasında yer aldı.



Türkiye adım adım büyük savaşa çekiliyor. Eğer Türkiye bu savaşı kazanmak istiyorsa şu anda kendisini oyalamakla görevlendirilen

PKK/PYD'yi bir an önce yok etmeli

. Bir sabah Fırat'ın doğusu da batısı da yerle bir edilmezse yakın bir zamanda karşımızda asıl savaş vermek isteyenleri bulacağız.

Unutmayın kavgada ilk yumruğu vuran kazanır.

#FETÖ
#PKK
#IŞİD
8 yıl önce
Vekalet savaşından asıl savaşa
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’