|

15 Temmuz Fotoğrafları -15 Temmuz 2016 darbe girişimi fotoğrafları-Foto Galeri

15 Temmuz Fotoğraflarını haberimizden görebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl yaşanan hain darbe girişiminin ilk yılı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 15 Temmuz 2016 Darbe Girişiminde yaşanan anların yer aldığı fotoğrafları galeri şeklinde haberimizden inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:47 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:33 - 15/07/2017 Cumartesi
Diğer
​15 Temmuz Fotoğrafları -15 Temmuz 2016 darbe girişimi fotoğrafları-Galeri
​15 Temmuz Fotoğrafları -15 Temmuz 2016 darbe girişimi fotoğrafları-Galeri

15 Temmuz Fotoğraflarını sizler için hazırladık ve paylaşıyoruz. 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi üzerinden tam 1 yıl geçti. Hain darbe girişiminde halkın büyük mücadelesiyle karşılaşan darbeciler geri püskürtüldü. 15 Temmuz gecesi 250 şehit ve iki binden fazla yaralı verildi. 15 Temmuz darbe girişiminden fotoğrafları ve bilgileri haberimizden görebilirsiniz.



Bir yıl önce bugün, 15 Temmuz’da, Türkiye siyasi tarihinin en ağır saldırısı yaşandı. Tarih yapıcı milletimiz, Anadolu’daki bin yılı boyunca hiç tanık olmadığı, en alçak ihanet girişimi ile karşı karşıya kaldı.

Yeni Şafak tarihi değiştiren günün 1. yıldönümüne özel bir ek hazırladı. Ekte 249 kişinin albümü, Yüzyıllık Direniş ve Tankları Durduran Milletin Destanı eklerin de, o gece yaşanan ihanet ve kahramanlığın bütün detaylarını anlatıyor.

  • Teröristbaşı Gülen suçüstü yakalandı
  • Gülen’in Bylock üzerinden yolladığı, “Allah bu milletin ordusuna büyük bir fetih daha nasip edecek. Onu da şanlı Türk subayları yapacak” sözünü irdelemeyeceğiz. En yakın müridi, ‘Darbe İmamı’ Adil Öksüz ve Kaynak Holding’ci kurmay ekibi ‘tarlabakanus’lar olarak Akıncı Üssü’nde yakalanmışken; Öksüz, darbe öncesi defalarca ABD’ye gidip, son olarak üç gün önce talimatları Pensilvanya’dan alıp Türkiye’ye dönmüşken başka bir delile ihtiyaç yok.
  • Öleceksek adam gibi ölelim
  • FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimini engelleyen yiğitlerin son sözleri, aradan geçen bir yılın sonunda, geride kalanların ilk sözü haline geldi. Köprüde mermilere karşı yürürken “Öleceksek adam gibi ölelim” diye bağıran yiğitlerin son sözlerini; gelecek nesillere rehber olsun diye derledik. Şehit Fatih Satır’ın “Baba; ölmek var, dönmek yok. Hakkını helal et. Şehit olmadan geriye dönüş yok. Sizi çok seviyorum” cümlesi gibi nicesi destan muştusu olarak tarihe geçti.
#15 Temmuz
#Darbe girişimi
#15 Temmuz fotoğrafları
#15 Temmuz gecesi
#foto galeri
7 yıl önce