|

15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı yayın izle

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden canlı yayını sizlerle paylaşıyoruz. 15 Temmuz 2016 darbe girişimi üzerinden tam 1 yıl geçti. Onbinlerce vatandaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen anma etkinliğinde buluşuyor. Canlı yayını izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:18 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:42 - 15/07/2017 Cumartesi
IHA
15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı yayın izle
15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı yayın izle

15 Temmuz Şehitler Köprüsü canlı yayını izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanları anma ve demokrasi etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde etkinlik düzenleniyor. Vatandaşlar köprüye çeşitli yollardan akın ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden canlı yayını izlemek ve son gelişmeleri takip etmek için yenisafak.com'u takip edebilirsiniz.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ CANLI YAYIN
Vatandaşlar deniz yoluyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne hareket etti
Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri için 15 Temmuz Şehitler köprüsü’ne gitmek isteyen vatandaşlar deniz yoluyla hareket etti. Yenikapı sahilinden yola çıkan vatandaşlar havadan görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşalar, 15 Temmuz Şehitler Köprsü’ne doğru yola çıkmaya başladı. Köprüye gitmek için bazı vatandaşlar karayolu taşıtlarını tercih ederken bazıları da deniz yolunu tercih etti. Yenikapı sahilinden vapurlarla köprüye doğru yola çıkan vatandaşlar havdan görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz törenleri için İstanbul’a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılacak törenlere katılmak üzere İstanbul’a geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde İstanbul’da yapılacak törenlere katılmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutuna geldi. Erdoğan’ın evinin etrafında bekleyen çok sayıda vatandaş sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, vatandaşların tezahüratları arasında konutuna geçti.Bu sırada bazı gruplar, yapılacak törenler için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru hareket etti.

15 Temmuz törenlerinin yapılacağı alanlara uçuş yasağı getirildi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1’inci yıl dönümü dolayısıyla törenlerin yapılacağı alanlara uçuş yasağı getirildi.Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü törenlerinin yapılacağı alanlara uçuş yasağı getirildi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün de içinde olduğu 20 deniz mili yarıçapındaki bir bölge üzerinde görerek uçuş(VFR) yapan helikopter gibi sivil ve görevli olmayan devlete ait hava araçlarına uçuş yasaklandı. İstanbul’da saat 15.00’te başlayacak NOTAM, 16 Temmuz saat 03:00’a kadar geçerli olacak.İstanbul dışında Ankara’da da etkinliklerin olacağı 20 deniz mili yarıçaplı sahada VFR trafiği yasaklandı.16 Temmuz saat 00.01’de başlayacak olan yasaklama saat 14.30’a kadar devam edecek.

#15 Temmuz
#15 Temmuz Şehitler Köprüsü
#Canlı yayın
#15 Temmuz anma etkinlikleri
#canlı yayın izle
7 yıl önce