|

2018 AÖF sınav giriş yerleri

AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri erişime açıldı. 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF sınavı öncesinde adaylar nerede sınava gireceklerini öğrenebilecekler. Aynı zamanda sınava girerken yanımızda olması gereken belgeleri de haberimiz aracılığı ile öğrenebileceksiniz. İşte 14-15 Nisan AÖF sınav giriş yerleri.

Yeni Şafak
09:11 - 10/04/2018 Salı
Güncelleme: 09:15 - 10/04/2018 Salı
Diğer
14-15 Nisan AÖF sınav giriş yerleri belli oldu.
14-15 Nisan AÖF sınav giriş yerleri belli oldu.

Öğrencilerin merakla beklediği AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Resmi site üzerinden yapılan açıklamanın ardından öğrenciler kimlik bilgileriyle birlikte sisteme giriş yapabilir ve nerede sınava gireceklerini öğrenebilirler. Sizler de birkaç adımda sisteme giriş yapmak ve AÖF sınav giriş yerlerinizi sorgulamak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de sisteme giriş yapabilirsiniz. Daha sonra ise 14-15 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavı için sınav giriş yerinizi sorgulayabilirsiniz.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınav Tarihleri Değişti

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin
26-27 Mayıs
2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

Sınavlarda Kullanılabilecek Hesap Makineleri

Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.

#AÖF
#AÖF sınav yerleri
#AÖF sınav giriş yerleri
6 yıl önce