|

2019 Çağrı Merkezi Mobilyaları

Çağrı merkezleri için özel olarak tasarlanan mobilyalar ve zemin çözümleri, ses izolasyon kanalları, ses izolasyon sistemleri; çağrı merkezi olarak hizmet veren kuruluşların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı başaran ürünler olarak gösteriliyorlar.

iLAN
11:02 - 1/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:11 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
çağrı mobilya
çağrı mobilya

Çağrı merkezlerinde genellikle çok fazla sayıda çalışan olduğu ve kısıtlı alanlarda çalışıldığı için, konunun uzmanı olan kişilerden, firmalardan yardım almak ve çağrı merkezi çalışma alanını bu tavsiyeler doğrultusunda tasarlamak gerekiyor. Hatta 2002 yılında kurulan Mod Tasarım’ın bünyesindeki markalardan birisi olan Rubi by, çağrı merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan tasarımları ortaya koyuyor ve karşılaşılabilecek tüm sorunlara karşı önceden çözümler üretiyor. Akustik ses sistemi ve tekstil hava kanalı gibi çözümler, Ruby by tasarımcıları tarafından ortaya koyulan ve çağrı merkezlerinin önemli bazı sorunlarını ortadan kaldırmayı başaran çözümler olarak görünüyorlar. Çağrı merkezi mobilyaları da üreten Ruby by, çağrı merkezi olarak hizmet vermesi planlanan alanlarda fonksiyonelliği öne çıkartan ama görsellikten ve formdan ödün vermeyen tasarımların hayata geçmesini sağlıyor. 2019 yılı için Ruby by tarafından tasarlanan ve çağrı merkezlerinde kullanılmak üzere üretilen mobilyalar hakkında vereceğimiz bilgiler ise makalemizin ilerleyen bölümlerinde yer alacak.

Rubiby web sitesinden örnek çağrı merkezi mobilyaları ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;



Çağrı Merkezi Mobilyaları 2019 – Ruby by

Ruby by tarafından çağrı merkezlerinde kullanılmak üzere tasarlanan ve üretilen mobilyaları şu başlıklar altında inceleyebiliriz:

Çalışma İstasyonları

Kısıtlı alanları verimli biçimde kullanmak üzere tasarlanan çalışma istasyonları, farklı renklerde ve modellerde üretiliyor. Modüler yapıları sayesinde kolay bir şekilde ayrılabilen ve monte edilebilen çalışma istasyonları, çağrı merkezi personelinin bireysel çalışma alanlarına sahip olmalarını sağlıyor. Farklı görevler üstlenen çalışma takımlarını ayırmakta da kullanılabilen çalışma istasyonları, ofisinizin havasını değiştirmek ve renklendirmek amacıyla kullanılan mobilyalar da olabilirler.

Çağrı Merkezi Masaları

Çalışma istasyonları gibi çalışanlara özel çalışma alanları yaratmak amacıyla kullanabileceğiniz çağrı merkezi masaları, farklı renklerde üretilen farklı modelleri sayesinde tüm ofislerim ihtiyaçlarını karşılayabilecek mobilyalar olarak görünüyorlar.

Çağrı Merkezi Koltukları

Mesailerinin büyük bir bölümünü oturarak geçiren çağrı merkezi çalışanlarının sağlıklarını korumak ve rahat etmelerini sağlamak amacıyla tasarlanan çağrı merkezi koltukları, ergonomik yapıda üretilmişler. Ruby by tarafından üretilen sandalye ve koltuklar, kol ve sırt desteği sağlamalarının yanı sıra, boyun desteği veren modelleri de bulunduran, çalışanların verimli şekilde çalışmalarını sağlayan modeller. Konforlu ve rahat yapılarıyla çalışanların daha verimli şekilde çalışmasını sağlayan çağrı merkezi koltukları, bu sayede çağrı merkezlerindeki toplam iş performansını da önemli ölçüde artıran modeller olarak görünüyorlar.

Toplantı ve Eğitim Mobilyaları

Ruby by tasarımı toplantı masaları ve koltuklar, toplantı odalarına zarafet katmak üzere tasarlanan ve çalışanların şirket faaliyetlerini düzenli ve verimli biçimde yürütmelerini sağlamak için tasarlanmış ürünler.

Eğitim ve oryantasyon gibi faaliyetlerde kullanılmak üzere tasarlanan eğitim mobilyaları da çalışanların dikkatlerini yoğunlaştırmalarını sağlamak ve kimi zaman uzun süre devam edebilen eğitimler sırasında sıkılmalarını önlemek üzere tasarlanmış ve üretilmiş olan mobilyalar.

Çağrı Merkezi Dolapları

Tüm ofislerde saklama ve depolama alanları olarak önemli bir görev üstlenen dolaplar, Ruby by tasarımcılarının elinde çok gözlü, az gözlü, ofisteki yerleşime uygun olacak şekilde çok renkli ya da renksiz, mat renkler kullanılarak tasarlanan ve üretilen mobilyalar haline gelmişler.

Dinlenme Alanı Mobilyaları

Çağrı merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere çözümler üreten Ruby by, ofis çalışanlarının molalarını geçirdikleri, iş stresini attıkları dinlenme alanlarını ve mobilyaları da unutmamış. “Kanepeler” ve “bar tabureleri ve masaları” olarak ayrı kategoriler halinde de sunulan dinlenme alanı mobilyaları, çağrı merkezi çalışanlarının sosyalleşmelerini, iş stresinden arınmalarını, bir bardak kahveyle birlikte günün tüm yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını sağlayan dinlenme alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmış.



Çağrı Merkezi Mobilyaları Dışında Sunulan Hizmetler

Mod tasarım ve Ruby by, çağrı merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretmeyi hedefliyorlar. Çağrı merkezi faaliyete geçmeden, işe başlamadan önce başlayan bu destek, ‘Süreç Tasarımı’ şeklinde başlıyor. Ruby by markası, çağrı merkezlerinin tüm ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılamayı hedefliyor ve buna uygun çalışmalar yapıyor.

Kendisini “Çağrı merkezleri için verimlilik esasına dayanan tasarım çözümleri üreten bir sistem” olarak tanımlayan Ruby by, çağın gerekliliklerine uygun bir çağrı merkezi yaratmak için gerekli olan tüm sistemleri ve çözümleri üretiyor.


#mobilya
#Çağrı
#çağrı mobilya
5 yıl önce