|

7 Ocak Pazartesi: Konya'da okullar tatil mi?

Konya'da yoğun kar yağışları hayatı olumsuz etkilerken öğrenciler ise okullar tatil mi değil mi sorusunun yanıtını aramaya başladı. Resmi açıklama ise çok beklemeden Kaymakamlık tarafından geldi. Peki 7 Ocak'ta Konya'da okullar tatil mi?

Yeni Şafak
08:52 - 7/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 08:59 - 7/01/2019 Pazartesi
IHA
Konya'da yoğun kar yağışları etkili oluyor
Konya'da yoğun kar yağışları etkili oluyor

Konya'da okullar tatil mi sorusu cevabını buldu. Meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarısının ardından kentte kar yağışları etkili oluyor.

7 Ocak'ta Konya'da okullar tatil mi?
Konya’nın
5 ilçesinde
yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime
1 gün
ara verildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İlçe Kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, ilçe genelinde sabah saatlerinden bu yana etkili olan yoğun kar yağışının ardından yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı ilk ve ortaöğretim kurumlarında, Halk Eğitim Kursları ve işletmelerde beceri eğitimi gören öğrenciler için 7 Ocak 2019 Pazartesi günü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi. Ayrıca, kamu kurumlarında görevli hamile ve engelli personelin idari izinli sayılmasına karar verildiği kaydedildi.

#Konya
#Konya'da okullar tatil mi
#Kar tatili
5 yıl önce