|

Akhisarspor Başakşehir maçı canlı izle

Süper Lig’de Akhisarspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Zirve yarışının yaşandığı haftalarda zirvenin en yakın takipçilerinden biri olan Başakşehir deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Maç ise beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. İşte Akhisarspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:13 - 1/04/2018 Pazar
Güncelleme: 15:17 - 1/04/2018 Pazar
Diğer
Akhisarspor Başakşehir maçı canlı anlatımla haberimizde.
Akhisarspor Başakşehir maçı canlı anlatımla haberimizde.

Akhisarspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’de zirvenin en yakın takipçilerinden biri olan Başakşehir, deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Medipol Başakşehir'de, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında takımın bekleri Gael Clichy ile Junior Caicara kart cezaları, Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcio Mossoro da sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak. İşte Akhisarspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgileri.

Akhisarspor Başakşehir nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar aracılığı ile bu maçları donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilir veya Yeni Şafak tarafından sunulan 3D simülasyon ile takip edebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

Akhisarspor, Başakşehir'le Süper Lig'de oynadığı dokuz maçın sadece ikisini kazanabildi (1B 6M).

İki takım arasında Manisa'da oynanan son lig maçını kazanan Akhisarspor, daha önce rakibini ağırladığı üç karşılaşmada galip gelememiş (1B 2M) ve gol atamamıştı.

Ligde iki maçtır kazanamayan Akhisarspor (1B 1M), daha önce dört maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı.

Deplasmanda oynadığı son maçta Alanyaspor'a 4-1 yenilen Başakşehir, daha önceki son dört dış saha maçının üçünün kazanmıştı (1B).

Alanyaspor karşısında kalesinde dört gol gören İstanbul temsilcisi, aynı sayıda golü daha önceki yedi deplasman maçında yemişti.

Bu sezon maçların ilk yarısında en az gol yiyen iki takımdan biri Başakşehir (11; Fenerbahçe'yle birlikte).

Ligde şu ana kadar en yüksek isabetli pas yüzdesine sahip takım Başakşehir (%84.1). Akhisarspor ise (%75.2) Gençlerbirliği'nin (%69.9) ardından bu alanda en kötü ikinci ekip konumunda.

Süper Lig'de Akhisarspor'a rakip olduğu yedi maçın beşini kazanan Abdullah Avcı, tek yenilgisini geçen sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmada aldı (1B). 2-1 sona eren o maç, aynı zamanda Okan Buruk'un teknik direktör olarak Başakşehir karşısında aldığı tek galibiyete sahne oldu (2B 2M).

Sezonun ilk yarısında Karabükspor formasıyla 13 maçta bir gol atabilen Yevhen Seleznyov, devre arasında transfer olduğu Akhisarspor'da çıktığı dokuzuncu maçta beşinci golüne ulaştı.

Edin Visca bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan isim (13). Visca aynı zamanda rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan ortasaha oyuncusu (120).

Bu sezon ligde Mustafa Yumlu'dan daha fazla hava topu kazanan stoper yok (86).

3 eksik

Medipol Başakşehir'de, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında takımın bekleri Gael Clichy ile Junior Caicara kart cezaları, Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcio Mossoro da sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Clichy ve Caicara'nın yokluğunda savunmada Uğur Uçar ve Alparslan Erdem'e forma vermesi bekleniyor. Mossoro'nun yerine ise Arda Turan veya Stefano Napoleoni ilk 11'de sahaya çıkabilir.

- Adebayor ile Mahmut ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması öncesinde Emmanuel Adebayor ile Mahmut Tekdemir sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu iki oyuncu, yarınki mücadelede kart görmeleri halinde, 28. haftadaki Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Akhisarspor'un 11'i:
  • Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Ömer Bayram, Serginho, Bilal, Eray, Muğdat, Larsson, Seleznov.
Başakşehir'in 11'i:
  • Volkan, Uğur, Epureanu, Da Costa, Alpaslan, Emre, Mahmut, Elia, Visca, Arda, Adebayor.
Sakatlığı geçen Arda Turan, mücadeleye ilk 11'de başlayacak.

#Akhisarspor
#Başakşehir
#Canlı izle
6 yıl önce