|

Andy Murray finale çıktı Twitter sallandı

Andy Murray finale yükselmesinin ardından sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Wimbledon tenis turnuvasında tek erkeklerde 2 numaralı seri başı Britanyalı tenisçi Andy Murray, Tomas Berdyche'i 3-0 mağlup ederek, finale yükseldi. Ünlü tenisçinin bu başarının ardından Twitter'da da Trend Topic (TT) listesine girmeyi başardı.

Yeni Şafak
21:47 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 21:58 - 8/07/2016 Cuma
Diğer

Andy Murray'in finale yükselmesi Twitter'da yankı buldu. Wimbledon tenis turnuvasında

finale çıkmayı başaran Andy Murray, tenis meraklıları tarafından çok konuşuldu ve Twitter'da kısa süre içersinde yaklaşık 40 bin tweet ile Trend Topic (TT) listesine girdi.



Wimbledon tenis turnuvasında tek erkeklerde 2 numaralı seri başı Britanyalı tenisçi Andy Murray, Tomas Berdyche'i 3-0 mağlup ederek, finale yükseldi.



Andy Murray Twitter'da çok konuşulanlar arasında





İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden turnuvada tek erkeklerde Britanyalı tenisçi Andy Murray, dünya klasmanın da 9'uncu sırada yer alan Çek tenisçi Tomas Berdych ile yarı finalde oynadığı karşılaşmayı 6-3,6-3 ve 6-3'lük setlerle 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.



3. KEZ FİNALDE OYNAYACAK

Çim kortta ilk defa karşı karşıya gelen ikiliden 2013 şampiyonu Murray, karşılaşmaya ilk oyundan koyduğu üstünlüğü sonuna kadar devam ettirerek, 1 saat 58 dakika süren maçı , 5 ace, 1 çift hata ve 30 basit hata ile tamamlayarak Wimbledon'da 3. kez final oynama şansını elde etmiş oldu.


Murray, pazar günü 7 kez Wimbledon şampiyonu Roger Federer'i eleyen Kanadalı Milos Raonic ile karşılaşacak

#Andy Murray
#Wimbledon tenis turnuvası
#Twitter
#Final
8 yıl önce