|

Barcelona Mönchengladbach maç özeti izle! GENİŞ ÖZET

Barcelona Mönchengladbach maç özetini ve Arda Turan'ın attığı golleri izlemek isterseniz haberimizi inceleyebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, kendi evinde Mönchengladbach ile karşılaştı. Maçta, 1 gol Messi'den gelirken 3 gol de Arda Turan'dan geldi. İşte Barcelona Mönchengladbach maç özeti ve golleri.

Yeni Şafak
08:43 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:45 - 7/12/2016 Çarşamba
IHA

Barcelona Mönchengladbach maç özetini sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi maçlarında Barcelona kendi evinde Mönchengladbach ile karşılaştı. Gecenin yıldızı ise hiç kuşkusuz Arda Turan oldu. Attığı 3 gol ve yaptığı 1 asist ile gecenin en çok konuşulan ismi oldu. İşte Barcelona Mönchengladbach

maç özeti ve Arda Turan'ın golleri.



Video: Barcelona 4-0 M'Gladbach (Geniş özet)


Milli futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi C Grubu Barcelona-Mönchengladbach maçında 3 gole imza atarak hat-trick yaptı. Mücadele Barcelona'nın 4-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, grubu lider tamamlayan Barcelona turladı.


Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Barcelona ile Mönchengladbach karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Barcelona 4-0 kazanırken; milli futbolcu Arda Turan 3 gol ve 1 asist ile alkış topladı. Barcelona'nın gollerini 16. dakikada Messi, 50, 53 ve 67. dakikalarda Arda Turan'dan kaydetti. 74. dakikada oyundan çıkan milli futbolcuyu bütün stat alkışladı. Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde Burak Yılmaz ve Tuncay Şanlı'nın ardından hat-trick yapan 3. isim olarak tarihe geçti.


Bu galibiyetle Barcelona, puanını 15 yaparak C Grubunu lider tamamlayarak turladı. Mönchengladbach ise, 5 puanla 3. oldu ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.






Maçtan dakikalar


16. dakikada

Barcelona

, Messi ile 1-0 öne geçti.

Messi

'nin çalımlarla getirep cezasahası sol içine bıraktığı topu Arda Turan, tekrar Arjantinliye çıkardı. Barcelona formasıyla 549. maçına çıkan ve kulüp tarihinde en çok maça çıkan 4. oyuncusu ünvanına ortak olan Messi, tek vuruşla ağları havalandırdı ve Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi.



50. dakikada Arda Turan bu kez golün altına imza atan isim oldu.

Denis Suarez

, sağ kanattan cezasahasına girdi, arka direğe ortasında Arda Turan topu şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 2-0.



3 dakika sonra Arda Turan bir kez daha sahneye çıktı. Vidal'ın penaltı noktasının hemen soluna doğru bıraktığı topa Arda, gelişine vurdu. Top sol direğin yanından ağlarla buluştu. Arda Turan, bu sezon

Şampiyonlar Ligi

'nde kaleyi bulan 5 şutta 3 gol buldu.



Dakikalar 67'yi gösterirken, Arda Turan bir kez daha sahneye çıktı. 3. golün kopyası bir organizasyonla gelişen Barcelona atağında, Paco Alcacer cezasahası sağ içine girdi. Arka direğe ortasında Arda Turan demarke durumda vuruşunu yaptı ve topu 4. kez Mönchengladbach ağlarıyla buluşturdu.



Milli oyuncu maçta 3. golünü atarken; 2004'te Tuncay Şanlı ve 2012'de Burak Yılmaz'ın ardından Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 3. Türk oyuncu oldu. Arda Turan ayrıca, Barcelona formasıyla Devler Ligi'nde, Messi (7), Neymar (1), Eto'o (1), Ronaldinho (1) ve Rivaldo'nun (1) ardından üçleme gerçekleştiren 6. isim oldu. Arda Turan 74. dakikada yerini Cardona'ya bıraktı.



Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Barcelona karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. İspanyol devi bu sonuçla puanını 15 yaptı. Mönchengladbach ise 8 puanda kaldı ve grubu 3. olarak tamamladı.




#Barcelona
#Mönchengladbach
#Maç özeti
7 yıl önce