|

Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle

Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Galatasaray ile Fenerbahçe’nin berabere kaldığı haftada her iki takım da mücadeleyi kazanarak liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşmak istiyor. Saat 19.00’da başlayacak mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve canlı skor takibi.

Yeni Şafak
13:53 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 14:40 - 18/03/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de oynanacak olan Başakşehir Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz.
Süper Lig'de oynanacak olan Başakşehir Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz.

Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir kendi sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Hazırlıkların tamamlandığı maçta artık geri sayım başladı. Liderlik savaşı verildiği maçta her iki takım da kıyasıya mücadele edecek. Maç ise beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Aynı zamanda maçın canlı skorunu ise Yeni Şafak canlı skor sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Başakşehir Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?

Başakşehir Beşiktaş maçını sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden HD kalitede donmadan izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
Başakşehir Beşiktaş canlı skor takibi

Süper Lig’de derbinin ardından en çok merak edilen maçlardan biri olan Başakşehir Beşiktaş maçını Yeni Şafak üzerinden takip edebilirsiniz. 3D canlı skor sayfası ile tüm pozisyonları, atakları, tüm önemli dakikaları ve çok daha fazlasını Yeni Şafak canlı skor sayfasından takip edebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

Başakşehir ile Beşiktaş, Süper Lig'deki 20. karşılaşmalarına çıkacak. İki takım da birbirine dörder kez üstünlük kurarken, 11 maç beraberlikle sonuçlandı. Başakşehir'in Süper Lig tarihinde daha fazla berabere kaldığı başka takım yok.

İki takım arasında ligde oynanan son 11 maçın sekizi berabere bitti (Beşiktaş iki, Başakşehir bir kez kazandı).

Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5B 3M).

İki takımın Başakşehir ev sahipliğinde oynadığı dokuz maçın tamamında karşılıklı gol atıldı.

Başakşehir evindeki son üç maçının birini kazanabildi (1B 1M). Bundan önceki altı maçını kazanan Başakşehir, toplamda ise iç sahadaki son 34 maçının sadece birini kaybetti (25G 8B).

Ligdeki son üç maçını kazanan Beşiktaş'ın bu sezon arka arkaya dört maçlık galibiyet serisi bulunmuyor.

Beşiktaş ligde deplasmanda dört maçtı yenilmiyor (2G 2B). Bu, aynı zamanda Trabzonspor'un (8) ardından ligde deplasmanda halen devam eden en uzun ikinci yenilmezlik serisi.

Beşiktaş buna ek olarak toplamda ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi (8 maç - 6G 2B).

Beşiktaş'ın ligde oynadığı son 80 maçta aldığı dokuz yenilginin tamamı deplasmanda geldi (53G 18B). Bu dokuz yenilginin beşi İstanbul takımlarına karşıydı: Kasımpaşa (2), Fenerbahçe (2) & Başakşehir (1).

Bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen iki takımı bu maçta karşı karşıya gelecek: Beşiktaş - 22 & Başakşehir - 26.

Başakşehir bu sezon ligde iç sahada ligin en fazla puan toplayan üçüncü takımı iken (29), Beşiktaş deplasmanda en fazla puan toplayan üçüncü takım (20).

Başakşehir bu sezon ligde rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan üçüncü (557) ve en fazla isabetli şut atan üçüncü takım (136). Beşiktaş ise bu alanlarda sırasıyla ikinci (652) ve birinci (159) sırada yer alıyor.

Bu maçta bu sezon topa en fazla sahip olan ilk iki takım karşı karşıya gelecek: Beşiktaş - %60,4 & Başakşehir - %59,1.

İki takım arasında oynanan maçlarda atılan son altı golün üçü maçların 87. dakikaları ve sonrasında gelirken, diğer üçü ise ilk 18 dakikalar içinde geldi.

Beşiktaş'ın Başakşehir'e Süper Lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Bu 12 golün yarısı ise son 15 dakikalar içinde atıldı.

Bu sezon Süper Lig'de oyuna yedekten giren oyuncularından en fazla gol katkısı alan iki takım bu maçta karşı karşıya gelecek: Beşiktaş - 13 (beş gol, sekiz asist) & Başakşehir - 11 (10 gol, bir asist).

Alvaro Negredo bu sezon Süper Lig'de yedekten oyuna girip en fazla gol katkısı yapan isim (iki gol, beş asist).

Beşiktaş'ın ligde deplasmanda attığı son beş golün dördünde Alvaro Negredo'nun direkt katkısı var (bir gol, üç asist).

Başakşehirli Volkan Babacan ve Joseph Attamah (dörder) bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan isimler. Bu iki oyuncu, birlikte Süper Lig'de Fenerbahçe hariç (8) tüm takımlardan daha fazla gole sebep olan hata yaptı.

Edin Visca bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu (12). Visca, bu alanda Beşiktaş'ın en başarılı iki ismi olan Quaresma ve Negredo'dan (altışar) iki kat fazla asist yaptı.

Visca aynı zamanda bu sezon rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan ortasaha oyuncusu (115).

Başakşehir'in iç sahada attığı son 11 lig golününün dokuzunun asisti Edin Visca (5) ve Emre Belözoğlu'ndan (4) geldi. Emre bu maçta cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

#Beşiktaş
#Başakşehir
#Canlı izle
6 yıl önce
default-profile-img