|

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Ligi

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş evinde Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağını ve maçın saat kaçta başlayacağını merak eden taraftarlar haberimizden tüm detayları görebilirler.

Yeni Şafak
21:01 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 21:05 - 23/02/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte merak edilen bu soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi başarıyla temsil eden Beşiktaş bu akşam İsrail ekibi ile rövanş maçına çıkacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma saat 21.00'da başlayacak. Beşiktaş Hapoel maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Siyah-Beyazlılar deplasmanda 3-1'lik skor ile kazandığı maçın ardından İstanbul'da avantajlı olarak sahaya çıkacak. Beşiktaş'ın Hapoel Beer Sheva maçı hakkındaki ayrıntılı bilgileri ve son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.



Maçtan Bilgiler

Tarih: 23.02.2017


Stat: Vodafone Arena


Saat: 21.00


Kanal: TRT 1 canlı


Hakem: Matej Jug (Slovak)



Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçının 11'i açıklandı


UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva'nın ilk 11'leri belli oldu.


Vodafone Arena'da saat 21.00'de başlayacak mücadeleye iki takım şu 11'le çıkacak;


Beşiktaş:

Fabri, Tosic, Marcelo, Atınç, Beck, Quaresma, Necip, Gökhan, Talisca, Babel, Aboubakar


Hapoel Beer Sheva:

Goresh, Turjmen, Tzedek, Ghadir, Nwekaeme, Hoban, Ben Sahar, Broun, Ohayon, Soares, Ogu






Beşiktaş avantajını koruyacak -

Beşiktaş, deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından rövanşta Hapoel Beer Sheva'yı evinde konuk edecek. Siyah-beyazlılar skor avantajını tura çevirmek isterken, Teknik Direktör Şenol Güneş ise kadroda değişikliklere gidecek. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Hapoel Beer Sheva'ya konuk olan siyah-beyazlı takım, İsrail'den aldığı 3-1'lik galibiyetle İstanbul'a avantajlı dönmüştü. Rövanşta yarın Vodafone Arena'da avantajı elinde bulunduran Kara Kartal, müsabakadan istediği sonuçları alıp bir üst tura çıkmak istiyor. Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva arasında oynanacak olan müsabaka yarın saat 21.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak.



Cezalar bitiyor -

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezaları sona eren Andreas Beck ve Vincent Abouakar Hapoel Beer Sheva ile oynanacak maçta görev alabilecek. Bir önceki maçta sarı kart cezalısı olan Adriano da Hapoel Beer Sheva maçında oynayabilecek. Teknik Direktör Şenol Güneş'in ilk 11'de sarı kart cezası sona eren Adriano ile birlikte Beck ve Aboubakar'a da yer vermesi bekleniyor. Öte yandan 3'er sarı kartı bulunan Tolgay Arslan ve Aboubakar'ın Hapoel Beer Sheva ile oynanan maçta sarı kart görmeleri durumunda ise bu iki futbolcu son 16 turunda oynanacak maçta görev alamayacak.



"Dereyi görmeden paçayı sıvamak yok" -

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva karşısında ilk maçta aldıkları 3-1'lik avantajı kullanmaya çalışacaklarını söyledi. Karşılaşma öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında oyuncusu Necip Uysal ile soruları yanıtlayan Güneş, rakiplerini deplasmanda yenmelerine rağmen kamuoyunda oluşan rehavete kendilerinin girmeyeceğine dikkati çekerek, "Neye göre garanti? Dereyi görmeden paçayı sıvamak yok. Bu iş ciddi iş." dedi.



İsrail temsilcisini yenmeleri halinde hem turu atlayacaklarını hem de ülke puanına katkı yapacaklarını vurgulayan Şenol Güneş, "Turun ilk yarısı bitti. Sonuç ne olursa olsun burada turu geçmek zorundayız. Avantajımızı oynadığımız iyi futbolla hayata geçirmek istiyoruz. Umarım diğer takımlarımız da turu geçer. Üç Türk takımı turu atlar." diye konuştu. Hapoel Beer-Sheva'nın önde oynayan oyuncularının çok hareketli ve teknik olduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Baskıyı iyi yaparak kontrolü elimizde tutarsak avantaj bizde olur. Kamuoyundaki rehavet bize de yansırsa olumsuz olur. Futbol ihmale gelmeyecek bir olaydır." ifadelerini kullandı.



- "Abartılacak bir oyun oynamıyoruz"

Beşiktaş'ın hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Avrupa'da favori gösterilmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, şunları söyledi: "Bir işi iyi yapmanın hazzı, güveni vardır. Kaybettiğinizde moral bozukluğu vardır. Ülkemizde kendi gerçeklerinin dışına çıkıyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun işimizi yapmak durumundayız. Eleştiriler de övgüler de üst boyutta. Mükemmel değiliz, abartılacak bir oyun oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapmaya çalışıyoruz. Etkileyen faktörlerde soğukkanlı olmamız gerekiyor. Bütün oyuncuların genel çizgisi doğru ama zaman zaman sapmalar olduğunda cezayı kesiyorlar."



Şampiyon olmayı hedeflediklerini kaydeden Güneş, "Şampiyonluğa layık olmak istiyoruz. O yüzden rakibe üstünlüğümüzü göstermek zorundayız. Beşiktaş'ın çok olumsuz durumu yok ama gidebileceği çok mesafe var. Bunun bozulmasını istemiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.



- Adriano oynamayacak -

Sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Şenol Güneş, "Quaresma'nın bir sorunu yok. Mitrovic olmayacak. Cuma günü büyük ihtimal antrenmana çıkacak. Adriano büyük ihtimalle olmayacak. Ciddi bir sorunu yok ama kasıkta hafif bir ağrısı var. Onun dışında listemizde 21 kişi var. 3 kaleci çıkarsanız 18 kişi. Bunlar içinde bir 11 yapacağız." diye konuştu.



Taraftarların desteğine değinen Güneş, "Seyirci konusunda diğer takımlara göre avantajlıyız. Sinerjilerini tribünden sahaya yansıtıyorlar. Oyuncular da sahada bunu yansıttığı zaman karşılıklı etkileşim oluyor. Takımın performansı düştüğü zaman takıma sahip çıkmaları çok önemli." diyerek sözlerini tamamladı.



- Necip Uysal: "Aynı hırsla oynayıp turu geçmek istiyoruz" -

Hapoel Beer-Sheva ile deplasmanda oynanan maçta ilk 11'de görev alan Necip Uysal ise ilk karşılaşmada iyi skor aldıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: "İkinci karşılaşmada da aynı hırsla çıkıp, taraftarlarımızla beraber turu geçmek istiyoruz. Maç bitmedi. Aynı disiplinle oynayacağız. Kim gelirse gelsin ona göre hazırlanıyoruz. Beşiktaş büyük bir camia, her zaman kupaları hedefliyoruz." Bursaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlık yaşadığını ve forma şansı bulamadığını vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "İdmanlarda kendimi hazır tuttum. Bunu ilk maçta iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.



- Hazırlıkları tamamladı -

Beşiktaş, Hapoel Beer-Sheva maçının hazırlıklarını tesislerde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Adriano Correia ile Matej Mitrovic çalışmaya katılmadı. Beşiktaşlı oyuncular, basına açık bölümde koşu ve istasyon çalışmaları gerçekleştirdi.


#Beşiktaş
#Hapoel Beer Sheva
#UEFA Avrupa Ligi
#son 32 turu
#maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
7 yıl önce