|

Bodrum’da Lüksün Yeni Adresi Lussoro!

Yeni Şafak ve
15:36 - 22/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:01 - 27/02/2018 Salı
Diğer
LUSSORO OTEL
LUSSORO OTEL

2018 yaz sezonu için tüm hazırlıklarını sürdüren Lussoro Bodrum, alışılmışın tamamen dışında konseptini “
Muhafazakâr Tatilin Kuralları Değişiyor
” sloganıyla karşımıza çıkıyor. Lüksün ve rahatlığın eşsiz buluşması Lussoro Bodrum tüm tatil anlaşıyınızı baştan sona değiştirecek.
Detaylı Bilgi İçin :
Kaliteli, Lüks ve butik hizmet anlayışı ile aile otelleri arasında liderliği hedefleyen Lussoro Bodrum, konforuyla ve hizmetiyle ailelere hayallerinde ki gibi bir tatil yaşama sözünü veriyor. Üstelik erken rezervasyon dönemi ve açılışa özel
kampanya
avantajları sizi bekliyor.
Detaylı Bilgi İçin :

Lussoro Bodrum’a ilk adımı attığınız anda fark edeceğiniz, Lüks ve modern dekorasyonu, kaliteli restoranı ve kendinizi çok özel hissedeceğiniz servis ve konukseverlik anlayışı ile sıradışı bir tatil yaşayacaksınız. Sunulan yiyecek & içecek hizmetinin kalitesinden, Lusso Beach Club ‘te bulunan ahşap iskele platform, Cabanalar (Localar) ve soğuk havlu servisine kadar her şey sizi olduğunuzdan çok daha özel hissettirecek.



Erken Rezervasyon ve
Açılışa Özel Kampanya Fiyatlarında Son Kayıt 26 Şubat Pazartesi!

Balayı Çiftlerine Özel %10 İndirim!

7 Gece Kalın 6 Gece Ödeyin!

0-8 Yaş Çocuk Ücretsiz! - 9-12 Yaş Çocuk %50

İndirimli!

60 Yaş Üstü Misafirlerimize %10 İndirim!



Bol Oksijenli Konforlu Odalar!
Sakin ve konforlu bir odada
uyumak kim istemez ki? Hem de masmavi denizin verdiği ferahlığı, egenin tertemiz havasını içinize çekerek. Lussoro Bodrum sizi yeşilin ve mavinin kucağında uyutacak.


Alkolsüz Premium Herşey Dâhil

Lussoro Bodrum içerisinde sunulan tüm yiyecekler Helal Gıda Sertifikasına sahip. Yani istediğin her şeyi gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz. Açık büfe bildiğimiz sıradan otellerin açık büfesi gibi değil. Mesela kahvaltı büfesinde sadece peynir ve şarküteri kısmı için bile 2 ayrı personel çalışıyor. Tüm dünya peynirlerinin ve yöresel peynir çeşitlerinin bulunduğu peynir büfesinden dilediğiniz peyniri seçiyorsunuz, peynir büfesinden sorumlu personel istediğiniz kadar ve istediğiniz şekilde kesip hazırlayarak tabağınıza servis ediyor. Sırf peynir büfesi için böyle bir hizmet veriliyorsa diğer birimleri ve lezzetleri siz düşünün.

Kısacası Lussoro Bodrum Hotel'in açık büfesi 3-4 çeşitle sınırlı değil, aksine sınırsız. Size sadece ne yiyeceğinize karar vermek düşüyor. İçecekler ise şişeli ve markalı ürünlerden oluşuyor…

Lüksün ve rahatlığın eşsiz buluşması Lussoro Bodrum donanımını ve hizmetlerini yazmakla bitiremeyiz. Eğer ilginizi çektiyse Lussoro Bodrum Hotel buradan otelin detaylı bilgilerine ulaşabilir, saat 24:00'e kadar hizmet veren 0252 988 0 200 telefon numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hatırlatma Erken Rezervasyon ve Açılışa Özel Kampanya Fiyatlarında Son Kayıt 26 Şubat Pazartesi!

Web Adresi :

Telefon: 0252 988 0 200


#lussoro otel
#tatil
#turizm
6 yıl önce
default-profile-img