|

Develi’de 5 mahalle kentsel dönüşüme girecek

Develi Fenese Aşağı, Fenese Yukarı, İzmirli, Abdulbaki ve Everek Camikebir Mahallelerinin sınırları içerisindeki toplamda 208 bin metrekarelik alanda yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yeni Şafak
16:44 - 17/03/2018 السبت
Güncelleme: 16:47 - 17/03/2018 السبت
IHA
Develi’de 5 mahalle kentsel dönüşüme girecek.
Develi’de 5 mahalle kentsel dönüşüme girecek.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kentsel dönüşüm projesinin resmi gazetede yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana üzerinde titizlikle çalıştığımız ve Develimiz için hayati öneme sahip kentsel dönüşüm projesi Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla resmi gazete de yayınlanmıştır.

Develimiz için milat olan bu günde bu projenin kabul edilmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve diğer bakanlarımız, AK Parti Kayseri Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Cahit Özden ve il yönetimimiz, AK Parti Develi İlçe Başkanımız Mehmet Durukan ve İlçe Yönetimimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Develi Belediyemizin İmar Müdürlüğüne ayrı ayrı teşekkür ederim. Kentsel Dönüşüm Projemizin tamamlanmasıyla Develimizin çehresi değişecektir. Kentsel Dönüşüm Projemizin Develimize, Kayserimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

#Kentsel dönüşüm
#Develi
٪d سنوات قبل
default-profile-img