|

Doktoru Harun Kolçak’ın ölüm nedenini açıkladı!

Harun Kolçak dün gece saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Harun Kolçak’ın ölümüyle birlikte herkes şok yaşarken doktorundan ise önemli açıklamalar geldi. Doktoru Harun Kolçak’ın ölüm nedenini açıklarken son yıllarını iyi geçirdiğini ifade etti. Peki Harun Kolçak’ın ölüm nedeni ne?

Yeni Şafak
12:02 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:03 - 20/07/2017 Perşembe
Diğer
Doktoru Harun Kolçak’ın ölüm nedenini açıkladı!
Doktoru Harun Kolçak’ın ölüm nedenini açıkladı!

Harun Kolçak hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı saat 23.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti ve sevenlerini üzdü. Doktorundan da kısa bir süre sonra ölümü hakkında açıklamalar geldi. Peki Harun Kolçak neden hayatını kaybetti?

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle iki gün önce Maslak’taki özel bir hastaneye gelen ve tedavisine hastanede devam edilen ses sanatçısı Harun Kolçak, dün akşam saat 23.00 sıralarında hayatını kaybetti. Sanatçının vefat haberi prodüktör Polat Yağcı ve doktoru Oktar Asoğlu tarafından açıklandı.

"Yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen..."

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Harun Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, "Harun Kolçak yaşam savaşını kaybetmiştir, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen. Bütün sevenlerinin başı sağ olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu teravi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Son yıllarını çok iyi şekilde geçirdi. Bütün sevenleri arkadaşları dostları hepsi burada. Hepimizin başı sağolsun" dedi.



#Harun Kolçak
#Ölüm nedeni
#Harun Kolçak neden öldü?
7 yıl önce