|

Avrupa örgüte teslim!

Almanya'nın Neu Isenburg kentinden yayın yapan ve terör örgütü PKK-KCK'nın yayın organı olarak bilinen Yeni Özgür Politika gazetesi, Avrupa'daki seçmenlerden HDP'ye oy vermeleri çağrısı yapıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/06/2018 Wednesday
Güncelleme: 02:10 - 6/06/2018 Wednesday
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

24 Haziran seçimleri öncesi başta AK Parti olmak üzere siyasi partilerin faaliyetlerine izin vermeyen Almanya, terör örgütü PKK-KCK'nın yayın organlarına ise her türlü serbestliği sağlıyor.

Almanya'nın Neu Isenburg kentini üs edinen ve terör örgütünün yayın organı olarak bilinen Yeni Özgür Politika gazetesi, sözde terör örgütü yöneticileriyle ilgili sürekli haberler yapıyor. Gazetenin internet sitesi üzerinden de yayınlanan bu haberlerle sözde yöneticiler, Avrupa'daki seçmenlerden HDP'ye oy vermelerini istiyor.

İÇ SAVAŞ TEHDİDİ

Sürekli olarak sözde KCK yöneticileriyle röportajlar yapan gazete son röportajını ise KCK'nın sözde yürütme kurulu üyesi olan "Bese Hozat" kod adlı Hülya Oran ile gerçekleştirdi. Hülya Oran da röportajında "demokrasi güçlerinin" HDP'ye oy vermesi gerektiğini ileri sürerken Cumhur İttifakı'nın kazanması durumunda ise iç savaş çıkacağı tehdidini savuruyor.

Yazılarıyla ve röportajlarıyla sürekli olarak HDP'ye oy çağrısı yapan gazete, yayınlarını Türkçe, Almanca ve Kürtçe gerçekleştiriyor.

#PKK
#HDP
#Almanya
6 years ago