|

ABD'de alarm: Clintonlar ve Obama'nın evinde bomba bulundu!

ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton ve eşi Hillary Clinton'ın New York banliyösündeki evlerinin posta kutusunda bomba bulundu. Dakikalar sonra benzer haber Washington'dan geldi. Bu sefer adres, ABD'nin bir önceki başkanı Barack Obama'nın eviydi. CNN International, Beyaz Saray'a da bomba gönderildiğini öne sürdü. Daha sonra bir CNN çalışanı, New York'taki ofislerinin şüpheli bir paket sebebiyle tahliye edildiğini yazdı.

Yeni Şafak
16:19 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:26 - 24/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Barack Obama, Bill Clinton, Hillary Clinton
Barack Obama, Bill Clinton, Hillary Clinton

ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton ve eşi Hillary Clinton'ın evinde bomba bulundu.

Clinton'ların posta kutusunda bulunan patlayıcı maddenin geçtiğimiz gün ABD'li milyarder iş insanı George Soros'un evinde bulunan madde ile aynı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde George Soros'un New York'un Westchester ilçesindeki evinin posta kutusunda patlayıcı madde bulunmuştu. Soros'un evde bulunmadığı sırada eve ulaşan patlayıcı madde içeren paket, bomba imha ekipleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.


CNN International, Beyaz Saray'a da bomba gönderildiğini öne sürdü. Daha sonra bir CNN çalışanı, New York'taki ofislerinin şüpheli bir paket sebebiyle tahliye edildiğini yazdı.

ABD gizli servisi CIA, önceki başkan Barack Obama'nın Washington'daki evine de bombalı paket gönderildiğini duyurdu.

Olayın ardından ABD Başkanı Donald Trump bir açıklama yaptı ve Beyaz Saray'ın bu iki olayı da ciddi şekilde ele aldığını belirtti.

CNN International kanalı, Beyaz Saray'a gönderilen bir bombalı paketin engellendiğini iddia etti.

CNN çalışanı Eric Levenson, New York'taki CNN binasının da boşaltıldığını duyurdu. Levenson, olay yerine çok sayıda polisin geldiğini yazdı.


#Bill Clinton
#Hillary Clinton
6 yıl önce