|

Fransız akrobat 10 metreden yere çakıldı!

Cirque du Soleil’in (Güneş Sirki) tecrübeli trapezcisi Yann Arnaud, gösteri sırasında dengesini kaybetti. Tutunduğu kumaş şeridi tutamadı ve sahneye düştü. Hemen hastaneye kaldırılan Arnaud, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
09:23 - 20/03/2018 Salı
Güncelleme: 10:15 - 20/03/2018 Salı
Diğer
Cirque du Soleil’in (Güneş Sirki) tecrübeli trapezcisi Yann Arnaud, gösteri sırasında dengesini kaybederek sahneye düştü ve hayatını kaybetti.
Cirque du Soleil’in (Güneş Sirki) tecrübeli trapezcisi Yann Arnaud, gösteri sırasında dengesini kaybederek sahneye düştü ve hayatını kaybetti.

Dünyaca ünlü Kanadalı gösteri grubu Cirque du Soleil’in (Güneş Sirki) trapez ekibi, ABD’nin Florida Eyaleti’nin Tampa kentinde 'Volta' ismindeki gösterilerini icra ederken feci bir kaza gerçekleşti. Ekipten 38 yaşındaki Fransız akrobat Yann Arnaud, gösteri esnasında kumaş şeride tutunmayı bırakarak aniden 10 metre yükseklikten sahneye düştü. Hemen hastaneye kaldırılan Arnaud hayatını kaybetti.


Hayatını kaybeden üçüncü akrobat oldu

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre tecrübeli trapezci, Cirque du Souleil gösterilerinde yaşamını yitiren üçüncü akrobat oldu. Daha önce Sarah Guard-Guillt adındaki Fransız akrobat gösteri sonrasında 15 metreden düşerek, 24 yaşındaki Ukraynalı akrobat Oleksandr Zuhurov ise provalarda dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetmişti.



2 kız çocuk babası Arnaud, 10 yaşından beri bu işle uğraşıyordu. Pek çok sirkte görev alan Arnaud, son gösterisinden önce “Şova tekrar başlayacağım için çok mutluyum” demişti.
#​Cirque du Soleil
#Yann Arnaud
#Trapez
#Akrobat
6 yıl önce