|

Gurbetten tam destek

PKK yandaşlarının Avrupa’daki kara propagandasına karşı 12 ülkede 23 miting ile Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren gurbetçi Türkler, Almanya’da bir kez daha meydana çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/02/2018 Salı
Güncelleme: 03:26 - 6/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Mitingde Türkçe ve Almanca okunan bildiride Zeytin Dalı Harekatı anlatılarak Türkiye’nin terörizmle mücadele ettiği vurgulandı.
Mitingde Türkçe ve Almanca okunan bildiride Zeytin Dalı Harekatı anlatılarak Türkiye’nin terörizmle mücadele ettiği vurgulandı.

Avrupa Demokratlar Birliği (UETD) tarafından Stuttgart bölgesinde Friedrichshafen’da gerçekleştirilen mitinge binlerce gurbetçi katıldı. Mitingde Türkçe ve Almanca okunan bildiride Zeytin Dalı Harekatı anlatılarak Türkiye’nin terörizmle mücadele ettiği vurgulandı.

Gösterilerde PKK, PYD/YPG terör örgütleri lanetlendi. UETD’nin girişimleriyle Avrupa’nın diğer kentlerinde harekata destek mitinglerinin süreceği bildirildi. UETD, harekatın ilk günlerinde de Almanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Hollanda, Avusturya, İsviçre, Norveç, Danimarka, Macaristan, İtalya, Bosna-Hersek olmak üzere 12 ülkede destek mitingleri gerçekleştirmişti. Bölücü örgüt yandaşlarının Avrupa’daki Türk kurum ve kuruluşlarına dönük saldırıları ise hız kesmeksizin sürüyor.

#Almanya
#Türkiye
#TSK
6 yıl önce